Αρχική Αθλητικά νέα Νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αυτό είναι το νέο...

Νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

0
Dodekanisos

Η αλλαγή εποχής στην ΕΟΚ πήρε σάρκα και οστά. Ο Βαγγέλης Λιόλιος διαδέχεται τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όντας ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τέλος μιας εποχής. Αρχή μιας νέας. Η ΕΟΚ άλλαξε ηγέτη ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να αναλαμβάνει πρόεδρος της. Ειδικότερα στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Λιόλιος αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό  54.8% (τον ψήφισαν 335 σωματεία). Στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος συνολικά 611 από τα 628 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου. Παράλληλα ο κ. Λιόλιος εξελέγη και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα της διαδικασίας, δεύτερος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας με 180 ψήφους (30.2%). Ταυτόχρονα, ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε 90 ψήφους (14.7%), με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Πέραν αυτού, η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου εξέλεξε 13 άτομα στο Διοικητικό Συμβούλιο (από τις 23 θέσεις στο σύνολο). Ουσιαστικά πρόκειται για ένα γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτει αυτοδυναμία στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα 23 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Την απόφαση αυτή χαιρέτησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter και ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments