Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Συνάντηση στην Κάρπαθο είχε ο Διακοφώτης

Συνάντηση στην Κάρπαθο είχε ο Διακοφώτης

0
diakofotis karpathos
Dodekanisos

Σε εξαιρετικό κλίμα και με αρκετά θέματα να πέφτουν στο τραπέζι, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψηφίου για τον προεδρικό θώκο της Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτη Διακοφώτη, με τους ανθρώπους του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο κ. Διακοφώτης που συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. Γιώργο Παυλίδη συναντήθηκε στο καφέ “Διαπόρι” ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του Α.Σ.Κ. “Ποσειδών” Μένη Μενεάκη, με τον πρόεδρο του Ποσειδώνα, Γιάννη Βιτώρη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τεχνικού Επιτελείου των “κυανέρυθρων” και για περίπου δύο ώρες συζήτησαν τα καυτά θέματα που απασχολούν τους Καρπάθιους.

Η φετινή πορεία του Ποσειδώνα, το έργο που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και το μείζον θέμα του γηπεδικού προβλήματος ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν υπόψιν του κ. Διακοφώτη που έδειχνε να αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση στο σωματείο του ΝΑ Αιγαίου ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και μέρος του τριετούς πλάνου “Ποσειδώνας Καρπάθου 2012-2015″.

Τόσο ο ισχυρός άνδρας του Ποσειδώνα Γιάννης Βιτώρης και όσο και ο κ. Διακοφώτης προσδοκούν σε μια καλή συνεργασία στο μέλλον, κάτι που εξέφρασε και ο υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ.

Ο κ. Διακοφώτης μάλιστα θα βρεθεί και στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων, όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Εθνικό Αρχίπολης.

πηγή: http://www.askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments