Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Εθνικός «φρέναρε» τον Ποσειδώνα!

Ο Εθνικός «φρέναρε» τον Ποσειδώνα!

0
poseidonas2
Dodekanisos

Πρώτο «στραβοπάτημα» για τον Ποσειδώνα. Η ομάδα της Καρπάθου έμεινε σήμερα στο 1 – 1 απέναντι στον Εθνικό Αρχίπολης σε παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους μόλις στο 11’ όταν ο Μπεκάσι με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 0 – 1. Από εκεί και πέρα, ο Ποσειδώνας ανέβασε στροφές και προσπάθησε να πιέσει τους αντιπάλους του αναζητώντας την ισοφάριση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους του και τελικά κατάφερε να …ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νασόπουλου (η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Φουντής ( 60΄Μαντινάος), Χατζημανώλης, Γ. Σπανός, Κούτολο, Ρενάτο, Νασόπουλος, Τσιαβέλης, Μ. Σπανός, Πανάρετος, Χριστοδούλου( 63΄Χατζηκοντός)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σ. Χατζηνικόλας, Τσακίρης, Φιλίππου, Πάλλας, Λυριστής, Μπαϊρακτάρης, Διακίδης ( 38΄Μπουχαλάκης), Μπεκάσι, Παπανθύμου, Στεργιόπουλος, Μαρκόπουλος

φωτογραφία: http://www.askposidon.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments