Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Συνάντηση με τον Χατζημάρκο

Συνάντηση με τον Χατζημάρκο

0
epsd
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13/10/2014 το απόγευμα, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κο Χατζημάρκο Γιώργιο, τον Γενικό Γραμματέα Κο Σκιαδά, τον Πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής Κο Ζαννετίδη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κύριο Διακοφώτη, τον Γενικό Γραμματέα Κο Γαμβρούδη και τον Πρόεδρο του Τ.Ο.Δ. Κο Πελλό.
Τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ. μετέφεραν στο περιφερειάρχη τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοργανώτρια αρχή, και συγκεκριμένα για τα γήπεδα (επισκευή, συντήρηση, αδειοδοτήσης, παρεμβάσεις κ.λ.π.) για τις μεταφορές, τις συγκοινωνίες, τα οικονομικά προβλήματα των σωματείων της δύναμης μας για τις δυσκολίες των παραγόντων και για το γηπεδικό πρόβλημα της Καρπάθου.
Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση με κοινό παρονομαστεί το όφελος και την βοήθεια των παραγόντων και των σωματείων εκατέρωθεν.
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου μία πιο διευρυμένη συνάντηση – ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα με φορείς από Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη διοίκηση, Δήμο, Ε.Π.Σ.Δ. με θέματα τις αδειοδοτήσεις, εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις, εξεύρεση οικονομικών πόρων και τρόπους οικονομικών ελαφρύνσεων των παραγόντων και των σωματείων.
Ο Κος Χατζημάρκος τόνισε πως, οι παρεμβάσεις και η βοήθεια της περιφέρειας είναι δεδομένη και επιτακτική. Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν ανέλαβε την περιφέρεια η πρώτη υπογραφή που έβαλε ήταν για την διακήρυξη του διαγωνισμού για το γήπεδο Καρπάθου στις 02/09/2014.
Ο Κος Χατζημάρκος για το θέμα τις Καρπάθου τοποθετήθηκε θετικά, λέγοντας ότι θα δοθεί λύση.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ. ευχαριστούν τον Κο Χατζημάρχκο για την άμεση ανταπόκριση, για την συνάντηση που είχαν, την κατανόηση και το ενδιαφέρον που επέδειξε ο Περιφερειάρχης στα θέματα που του έθεσαν και έπειτα συζητήθηκαν και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments