Αρχική Προγνωστικά Η στήλη μας έδωσε ποσοστά 5.50 και 7.00!!!

Η στήλη μας έδωσε ποσοστά 5.50 και 7.00!!!

0
ethniki
Dodekanisos

Επιτυχημένη θα χαρακτηρίσουμε την χθεσινή μέρα. Παρά το φτωχό 3/5 στις επιλογές μας δώσαμε στο ματς της Ισπανίας (ΗΜ 2) 5,50 -εκεί το προλάβαμε χθες- και ήμασταν πολύ «μέσα» στο ματσάκι της Αργεντινής που είχαμε το απόλυτο -συν των άλλων- με αποκορύφωμα το σκορ (0-0) 7,00 !! Με ανεβασμένη ψυχολογία και τα ποσοστά μας στο 56% με 101/180 στις επιλογές μας συνεχίζουμε. Για σήμερα στο ρελαντί πάλι αναγκασμένοι να παίξουμε πονηρά διατηρώντας τις κάβες μας κάνοντας συντήρηση και αναμένοντας το Π/Σ/Κ.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΓΕΩΡΓΙΑ κωδ.289
Ενώ κάποιοι -λογικά- προσπερνούν εμείς. Βρίσκουμε αξία στα ψιλά γράμματα τα οποία μελετήσαμε και καταλήξαμε. Περιμένουμε αντίδραση από το Γιβραλτάρ (με ποδοσφαιρικό εγω’ι’σμό). Αξία λοιπόν στο (ΗΜ Χ) 3,00 και φυσικά αυτό το (Νgoal) 1,75, δεν το αφήνεις αναξιοποίητο!!

ΕΛΛΑΔΑ – Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ κωδ.291
Αν και δεν το είχα το ματσάκι στο πλάνο μου θα το συμπεριλάβω λόγω κυρίως του κίνητρου που έχει η Εθνική μας για να μαζέψει βαθμούς στην έδρα της. Καταρχήν αναμένουμε πάλι να ανακατέψει την ενδεκάδα ο Κόουτς – χαρτορίχτρα (να ελπίσουμε να έχει καλό φύλλο). Ομοιογένεια θα αργήσουμε να δούμε, όμως ελπίζουμε όλη αυτή η πίεση να βγει σε καλό στα παιδιά ,να πιέσουν από νωρίς και να πάρουν κεφάλι για να χαρούμε διπλά. Επιλογή μας το (1/1) 1,85 και φυσικά το ματς στο 90λεπτο θα είναι στο (2-3goal) 1,75.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ κωδ.293
Είχαμε αναφερθεί ξανά για το ενδιαφέρον στατιστικό που ανιχνεύσαμε για τα ματς τα οποία προσφέρονται με ειδικά στοιχήματα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Το λέμε και πάλι λοιπόν. Τα συγκεκριμένα ματσάκια έχουν κατά ποσοστό περίπου 75 % γκολ στο 1ο Ημίχρονο και γύρω στο 63%-64% το σκορ «γέρνει» προς την μία ή την άλλη πλευρά. Από τα σημερινά ματς επέλεξα αξία στα ποσοστά Που μας προσφέρονται .(ΗΜ 1) 2,25 και (ΗΜ 2) 4,50.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ κωδ.109
Τα ρέστα της παίζει η γηπεδούχος απόψε σε ένα ματς που έχει επαναληπτικό ματς στην έδρα της Πενιαρόλ (μετράει το εκτος έδρας γκολ).
Την προσοχή της στην άμυνα θα έχει μονίμως να μην δεχθεί γκολ η Εστουδιάντες και ιδιαίτερα στην αρχή του παιχνιδιού.
Είναι σίγουρο πως θα πιέσει μετά για να πετύχει τέρμα/τα. Η Πενιαρόλ έχει «καλή σχέση» με τα δίχτυα
Και θα στοχεύσει κυρίως να κάνει την ζημιά στην αντεπίθεση. Ματς χωρίς εντάσεις που κρίνετε στο (2-3goal) 1,75. To (HM X) 1,95 ακόμα καλύτερο
σαν αξία για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments