Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στον Άγιο Γεώργιο ο Μασάδο!

Στον Άγιο Γεώργιο ο Μασάδο!

0
Dodekanisos

Την επιστροφή του Βάντερ Μασάδο ανακοίνωσε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας αμέσως μετά την αποδέσμευση του από τον Διγενή. Η σχετική ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων” αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ανατροπή “σημειώθηκε” στην περίπτωση του Βάντερ Μασάδο, ο οποίος επιστρέφει στη Μαλώνα και την ερχόμενη σεζόν θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που στην προηγούμενη “θητεία” του στον Άγιο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου μας και προστέθηκε εκ νέου στο ρόστερ μας.

Θυμίζουμε πως ντύθηκε στα “κιτρινόμαυρα” στα μισά της σεζόν 2018-19 και αμέσως αγάπησε την ομάδα και το χωριό, ενώ φυσικά αγαπήθηκε και από τον κόσμο που τον έβλεπε να σκοράρει ακατάπαυστα.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε άδοξα, είχε μεγάλη συμβολή στην άνοδο της ομάδας μας.

Πρωτού αποχωρήσει τον Ιανουάριο για τον Διγενή, “πρόλαβε” να σκοράρει 11 φορές!

Στην επιστροφή του Αγίου Γεωργίου στην Α’ κατηγορία το “μενού” θα έχει και… σάμπα, αφού ο “Μάσα” τα βρίσκεσαι πάλι σπίτι του!

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλο του “Κέντρο Κρέατος & Τιμής”, Γιώργο Οικονομάκη που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments