Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στον «αέρα» η συγχώνευση Αστέρα και Αγ. Γεωργίου!

Στον «αέρα» η συγχώνευση Αστέρα και Αγ. Γεωργίου!

0
Dodekanisos

Δεν φαίνεται να προχωράει καθώς υπάρχουν αντιδράσεις

Αντιδράσεις υπάρχουν στα Μάσαρη και στη Μαλώνα στο ενδεχόμενο να προκύψει συγχώνευση μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής (Αστέρα και Αγίου Γεωργίου) με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Αστέρα, υπέρμαχοι της συγχώνευσης είναι οι Γιάννης Ζερβός, Τσαμπίκος Καμπαστάνας και Στέφανος Τριαντενός οι οποίοι διετέλεσαν πρόεδροι στο παρελθόν, όμως υπάρχει μια σημαντική πλειοψηφία μελών η οποία αντιδράει.

Σημαντική θα είναι η γενική συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί όπου κατά την διάρκεια της (αν υπάρξει απαρτία) θα τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που πιστεύουν ότι όχι μόνο συγχώνευση δεν θα γίνει αλλά η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο να πάει στο Πρωτοδικείο.

Σημειώνεται ότι σε  ότι έχει να κάνει με τις Ακαδημίες του συλλόγου, αυτές θα λειτουργήσουν κανονικά (ανεξάρτητα με τις εξελίξεις στο σύλλογο) καθώς έχει βρεθεί μια ομάδα οκτώ γονέων που θα αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments