Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Στόχος μας η άνοδος στην Α’ Κατηγορία!”

“Στόχος μας η άνοδος στην Α’ Κατηγορία!”

0

Με στόχο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία θα «κατέβουν» οι Πάνθηρες στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι κάτι που επεσήμανε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Διάκου κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με αφορμή το «κλείσιμο» της χρονιάς. Στη συνέντευξη συμμετείχαν επίσης οι προπονητές Νίκος Καρπαθάκης και Γιώργος Αγγελάκης. Διαβάστε τι ειπώθηκε αναλυτικά:

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΥ (πρόεδρος Πανθήρων): «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίζουμε φέτος δύο τίτλους στα πρωταθλήματα U12 και U16. Μας ικανοποιούν όλα αυτά, η προσπάθεια που έγινε σε όλη τη χρονιά. Θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά την οργάνωση του συλλόγου, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Στο ανδρικό τμήμα έχουμε θέσει ως στόχο για τη νέα χρονιά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Αν τα καταφέρουμε, θα δημιουργήσουμε και β’ ομάδα για να παίξει στη Γ’ Κατηγορία. Θα απορροφηθούν όλα τα παιδιά από τις ακαδημίες μας αυτός είναι και ο στόχος. Έχουμε εντάξει πολλά νεαρά παιδιά στην ανδρική μας ομάδα και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία τους. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και δουλειά. Ο στόχος μας είναι επίσης οι Πάνθηρες σε 3-5 χρόνια να αποτελούνται μόνο από τα παιδιά των ακαδημιών μας. Φυσικά, ευχή μας είναι να τα δούμε να κάνουν το παραπάνω βήμα στις Π.Α.Ε. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με όλα τα σωματεία και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίζει τον Νίκο Καρπαθάκη και τον Γιώργο Αγγελάκη, που κάνουν άψογη δουλειά. Πριν από τρία χρόνια είχαμε στο πλάνο μας το γηπεδικό θέμα για να μας λύσει τα χέρια. Δεν το έχουμε αφήσει στο άκρη, δουλεύουμε και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους αφανείς ήρωες που είναι δίπλα μας και φυσικά τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ (προπονητής): «Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που γίνονται στους Πάνθηρες, από το 2015 που ξεκίνησε η προσπάθεια. Οι καρποί έχουν αρχίσει και φαίνονται της σκληρής δουλειάς. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι τα παιδιά που τελειώνουν με την U16, να ενταχθούν σε κάποια Π.Α.Ε. και φυσικά στο ανδρικό μας τμήμα, με το οποίο υπάρχει άριστη συνεργασία. Ένα παιδί του εφηβικού, το βοηθάει να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σκεφτόμαστε σοβαρά για τη δημιουργία δεύτερης ομάδας στο ανδρικό τμήμα. Δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις, που είναι κινητήριος δύναμη για κάθε σύλλογο. Φιλοξενούμαστε σε διάφορα γήπεδα και υπάρχουν πολλές δυσκολίες, άρα η διπλή μας επιτυχία φέτος αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τεράστιο όνειρο μας είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων, που θα μας εξελίξει ακόμη περισσότερο. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, δηλαδή τα παιδιά τους. Οι Πάνθηρες είναι μία μεγάλη οικογένεια και θα συνεχίσουν να είναι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: «Είναι χαρά για μας τα παιδιά να χαμογελούν στην ακαδημία μας. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων U12 και U16. Στόχος μας είναι τα παιδιά να παίρνουν χαρά μέσα από το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να  παίζουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο στους Πάνθηρες και πέντε παιδιά μας παίζουν στις μικτές ομάδες. Το αρνητικό είναι ότι όταν τελειώνει το U16 δεν υπάρχει συνέχεια. Δεν υπάρχει άλλο σκαλοπάτι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια μας και φυσικά όλους τους συνεργάτες μας. Μαζί με τον πρόεδρο είμαστε μία γροθιά και λύνουμε το κάθε πρόβλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments