Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
dodekanisos karotsi
Dodekanisos

Με προορισμό την Ολλανδία αναχωρεί αύριο το πρωί μέσω Αθηνών ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Euroleague 3, το οποίο θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ και το διήμερο 10-11 Μαρτίου θα δώσει τέσσερις αγώνες. Στον ίδιο όμιλο με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα συμμετέχουν επίσης η Rhine River Rhinos (Γερμανία), η Izmir BB Cenclik (Τουρκία), η  LTRSN Lodz (Πολωνία) και η Only Friends (Ολλανδία). Οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού όλοι αντίπαλοι είναι πολύ ισχυροί. Αυτή θα είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας μας, μετά το ταξίδι στην Τουρκία.

Την αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα συνοδεύσουν στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας ο γενικός αρχηγός της ομάδας και πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Στυλιανού και Μανώλης Λουκάς. Ο Αντώνης Μαρκάκης μάλιστα θα έχει μαζί του στην Ολλανδία τον Κώστα Ζαραγκότα, το Νίκο Δαούλα αλλά και τον Μανώλη Στυλιανακάκη, που έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στην αποστολή της ομάδας μας για την Ολλανδία θα ταξιδέψουν ο εξής παίκτες (σε παρένθεση το classification τους): Ανδρέας Λουκάς (3.0), Σάββας Χαρτερός (1.0), Χρήστος Μιχαήλου (3.5), Ατνάν Χαμαντί (4.5), Κώστας Ζαραγκότας (3/0). Μιχάλης Χατζηδημητρίου (1.0), Νίκος Δαούλας (4.0), Βαλάντης Παππάς (4.0), Μανώλης Στυλιανακάκης (1.5), Χρήστος Μαρτσάκης (4.5) και Μανώλης Χατζηκαντής (1.5). Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Αντώνης Μαρκάκης και συνεργάτης του ο Γιώργος Μποσγανάς.

*Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ρόδου για τη στήριξη και βοήθεια του για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό, καθώς επίσης και τον κ. Μιχαλάκη επίσης για τη συνδρομή του.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου μίλησε για το ταξίδι στην Ολλανδία. «Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα μας θα παίξει στην Ευρώπη και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους απ’ όλη την Ευρώπη. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Άμστερνταμ, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά να αποκτήσουν σημαντικές και πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Εύχομαι απ’ την πλευρά μου στην ομάδα μας καλή επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Ρόδου και τον κ. Μιχαλάκη για τη στήριξη και συνδρομή τους».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(10/03):

(11:15): Onlye Friends- Rhine River Rhinos

(13:30): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Izmir BSB

(15:45): Rhine River Rhinos- LTRSN Lodz

(18:00): Izmir BSB- Only Friends

(20:15): LTRSN Lodz- Γ.Σ. Δωδεκάνησος

ΣΑΒΒΑΤΟ(11/03):

(09:00): Izmir BSB- Rhine Rives Rhinos

(11:15): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Only Friends

(13:30): LTRSN Lodz- Izmir BSB

(15:45): Rhine River Rhinos- Γ.Σ. Δωδεκάνησος

(18:00): Only Friends- LTRSN Lodz

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments