Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οδηγός στην Παπαλουκά λίγο έλειψε να ισοπεδώσει φαρμακείο! (pics)

Οδηγός στην Παπαλουκά λίγο έλειψε να ισοπεδώσει φαρμακείο! (pics)

0
Dodekanisos

Λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση του

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, σήμερα το πρωί, τον  ιδιοκτήτη του φαρμακείου,που βρίσκεται στην οδό Παπαλουκά, απέναντι από την είσοδο του παλαιού Νοσοκομείου.

Λίγους μόνο μήνες μετά την ριζική ανακαίνιση στην οποία είχε προχωρήσει, ένα ΙΧ χθες βράδυ, λίγο έλειψε να τα κάνει όλα “γυαλιά καρφιά”, καθώς ο οδηγός του, ενδεχομένως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο, βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε στην τζαμαρία  του, χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό.

Για καλή του τύχη, ο φαρμακοποιός είχε τοποθετήσει προστατευτικό ρολό, για να θωρακιστεί απέναντι  στα κρούσματα των απανωτών διαρρήξεων , μου μαστίζουν τον κλάδο. Το ρολό λύγισε και έσπασε τμήμα της τζαμαρίας, αν δεν υπήρχε ωστόσο, είναι προφανές, ότι ολόκληρο το αυτοκίνητο θα κατέληγε μέσα στο φαρμακείο, προκαλώντας πολύ μεγαλύτερες φθορές. Όσον αφορά στον οδηγό δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, ενώ το αυτοκίνητο του υπέστη υλικές ζημιές.

Ρεπορτάζ: Μίκα Βασιλάκη
email: vasilaki@news12.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments