Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην 2η θέση η Αναγέννηση

Στην 2η θέση η Αναγέννηση

0
anagennisi orfeas
Dodekanisos

Με δυο γκολ του Μανώλη Παπαχριστοδούλου, η Αναγέννηση Έμπωνας κέρδισε σήμερα στο ουδέτερο (λόγω τιμωρίας) γήπεδο του Παραδεισίου τον Ορφέα με 2 – 1 και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Πλέον η ομάδα του Έμπωνα αναρριχήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου και υπολείπεται τριών βαθμών του πρωτοπόρου Αστέρα Παστίδας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου χάρις σε γκολ του Παπαχριστοδούλου. Ο Ορφέας αντέδρασε σχετικά άμεσα και με ένα γκολ του Τσικούρη στο 60’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε όμως και πάλι ο Παπαχριστοδούλου στο 72’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέτα Φιλιππάκου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Κενενούνης, Τσαγκαράκης, Χριστοδούλου, Αλβανός, Χρυσοχός, Τσουκαλάς, Στάππας, Θαρρενός (74’ Χατζηγιαννάκης), Μπάκης (90’ Ζαμπελάκης), Παπαχριστοδούλου (82’ Κωνσταντάκης)
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσικούρης, Διακοηλίας, Μπουμπουλάκη, Στόϊος, Καμπούρης (75’ Τσιριγώτης), Στεργιόπουλος, Μανδαλιός (68’ Καρπάτσης), Τσιώμος, Kuci, Ντουμάζιος (46’ Παπανικολάου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments