Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εύκολη πρόκριση για τη Ρόδο

Εύκολη πρόκριση για τη Ρόδο

0
rodos kleovoulos
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε η Ρόδος η οποία επικράτησε σήμερα με 5 – 0 του Κλεόβουλου της Λίνδου σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο είχαν μια ανούσια υπεροχή καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως μέχρι το 33’ να μπορέσουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Παράλληλα, ο Κλεόβουλος στο ίδιο χρονικό διάστημα αναλώθηκε σε αμυντικά καθήκοντα. Στην επανάληψη, η Ρόδος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς αλλά αυτή τη φορά ήταν σαφώς πιο εύστοχη. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Κλεόβουλος προς το τέλος ήταν να χάσει μια καλή ευκαιρία με τον Μπαρδή στο 87’ ο οποίος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
33′ Σέντρα του Καντιμοίρη από δεξιά, Χατζηλιόντας σουτ από το ύψος του πέναλτι, 1-0.
68′ Ο Καντιμοίρης από θέση τετ α τετ νίκησε τον Ρεκούνα, 2-0.
72′ Ο Ιμεραλιλάι, με κοντινό σουτ έκανε το 3-0.
80΄Ατομική προσπάθεια του Παυλίδη, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, πλασέ και 4-0.
83′ Ο Παυλίδης, με διαγώνιο σουτ από αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Βλάχος, Βάσιλας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Τσουρούτης, Ιμεραλιλάι, Καντιμοίρης, Γκάιδας, Μπιγκό, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας (75′ Καμπούρης), Θεοδοσίου, Γκόγκας, Ζωάννου (55′ Ορφανίδης), Ευγενικός (55′ Παυλίδης)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ρεκούνας (81′ Διακογεωργίου Α.Β.), Βίζλα, Γανωτάκης, Κωστάκης, Κακλαμάνος, Μπάρδης, Κουκουτσέλας, Μυριαλής (56′ Διακογεωργίου Α.Μ.), Αναστασιάδης, Κολιάδης, Διάκουλας

Μαρία Αναστασοπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments