Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Ρόδο οι πρώτες ξένες ομάδες για το World Tae kwondo Beach...

Στη Ρόδο οι πρώτες ξένες ομάδες για το World Tae kwondo Beach Championships

0
Dodekanisos

Στο «Σμαραγδένιο Νησί» έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες αποστολές από το εξωτερικό, για το World Tae kwon do Beach Championships, που θα γίνει από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018 και θα φιλοξενηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ρόδου.

Οι ξένοι αθλητές έκαναν τις πρώτες προπονήσεις στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που θα χρησιμοποιείται ως χώρος προπόνησης και περιμένουν με αγωνία την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τάε κβοντο Παραλίας που αναμένεται και φέτος να προσφέρει συναρπαστικό θέαμα.

Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, νέες χώρες δήλωσαν συμμετοχή, όπως η Αγγλία, το Κογκό, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τετάρτη ως και το Σάββατο με το πρόγραμμα να είναι μεταξύ 13.00 – 17:00 για την Τετάρτη και την Πέμπτη και 13:00 – 18:00 για Παρασκευή και Σάββατο. Η Τελετή Εναρξη της διοργάνωσης θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 19:00, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

Το World Tae kwondo Beach Championships γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τae kwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments