Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη “μάχη” για την Α2

Στη “μάχη” για την Α2

0
telxinida_ginaikes_volei
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα το βράδυ, στο Βενετόκλειο, η αγωνιστική προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΡΣΦΠ Τελχινίς η οποία θα εκπροσωπήσει τα Δωδεκάνησα στην Τελική Φάση της Ζ΄ Περιφέρειας. Οι αγώνες που θα φιλοξενηθούν στη Χίο από 15-19 Μαΐου θα αναδείξουν τη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα Αιγαίου και εκτός από την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Τελχινίδα θα αγωνιστούν και οι πρωταθλητές των υπόλοιπων τεσσάρων Τοπικών Επιτροπών Βόλεϊ του Αιγαίου: ο οικοδεσπότης Νηρέας Χίου, ο Πολυκράτης Σάμου, ο Παγγεραγωτικός Μυτιλήνης και ο πρωταθλητής Κυκλάδων Φοίνικας Σύρου.

Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τουρνουά ενός γύρου με βαθμολογία και η νικήτρια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Είναι η δεύτερη συμμετοχή του ροδίτικου σωματείου σε τελική φάση γυναικών αφού πέρσι στην αντίστοιχη διοργάνωση, στη Νάξο, είχε κατακτήσει τη 2η θέση.

Η αποστολή της Τελχινίδας αποτελείται από τις αθλήτριες Νικολέτα Αλαφάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Μαρία Βρατσάλη, Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Φαίη Μίχου και Αγλαΐα Σκορδα. Μαζί τους θα ταξιδέψει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιντομηνάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου και γενικός γραμματέας της Τοπικής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου Στάθης Μαθιουδάκης.

Η αποστολή αναχωρεί την Τρίτη το πρωί αεροπορικώς για τη Χίο και το μεσημέρι της ίδια ημέρας έχει προγραμματισθεί προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά είναι:

Τρίτη, 15 Μαΐου

20:30 Φοίνικας Σύρου – Νηρέας Χίου

Τετάρτη, 16 Μαΐου

16:00 Πολυκράτης Σάμου – Παγγεραγωτικός Μυτιλήνης

18:00 Τελχινίς – Φοίνικας

Πέμπτη, 17 Μαΐου

13:30 Τελχινίς – Παγγεραγωτικός

18:30 Νηρέας – Πολυκράτης

20:30 Παγγεραγωτικός – Φοίνικας

Παρασκευή, 18 Μαΐου

16:00 Πολυκράτης – Φοίνικας

18:00 Τελχινίς – Νηρέας

Σάββατο, 19 Μαΐου

09:00 Τελχινίς – Πολυκράτης

16:00 Παγγεραγωτικός – Νηρέας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments