Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σταθερά δεύτερος ο Ευαγόρας

Σταθερά δεύτερος ο Ευαγόρας

0
12
Dodekanisos

Επέστρεψε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας
ο Ευαγόρας ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων των Ιπποτών. Το παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν ισορροπημένο όμως από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχαν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δυο τέρματα. Στην επανάληψη, οι Ιππότες ανέβασαν στροφές και είχαν μια καλή ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι (σουτ του Θεοδοσίου στο δοκάρι). Σιγά σιγά όμως, ο Ευαγόρας άρχισε να ισορροπεί και προς το τέλος δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 20’ από κάθετη πάσα του Τσάκε ο Καλούδης από θέση τετ α τετ πλάσαρε και έκανε το 0 – 1. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση οφσαίντ. Στο 41’ ήταν η σειρά του Τσομάνι να «βγάλει» τον Καλούδη «μάτι» και αυτός με πλασέ έκανε το 0 – 2. Και στην περίπτωση αυτή, οι των Ιπποτών διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση οφσάϊντ στον αρμόδιο «βοηθό» Μιχάλη Ράδο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Τσαούσης, Ράδος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Κ., Μαρίνος, Ζωάννου, Ιρίμια, Κοκιαντώνης, Αλιάι, Θεοδοσίου (56’ Βρετινάρης), Στεργιόπουλος (63’ Καραπάντζος), Εμίρογλου, Πλαγγέντης Ελ.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μπιλιάς, Λιμπέρης, Τσιώνης, Αμοιρόπουλος, Κώτσος, Ντόστι, Βαρέλης (88’ Παπαχριστοδούλου), Φιντικάκης (69’ Φτάκλας), Καλούδης (80’ Λίλος), Τσομάνι, Τσάκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments