Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φτιάχνει νέο σερί η Ρόδος

Φτιάχνει νέο σερί η Ρόδος

0
rodos endekada2
Dodekanisos

Την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε
η Ρόδος η οποία πέρασε με 3 – 1 από την έδρα του Αστέρα Μασσάρων. Οι «πράσινοι» χτίζουν νέο σερί νικών (το προηγούμενο είχε διακοπεί στην ήττα από τον Φοίβο Κρεμαστής), δείχνοντας ότι έχουν σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 21’ ο Κιλασίν ανέτρεψε τον Γιώργο Καντιμοίρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αποβάλλοντας και τον παίκτη του Αστέρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο «παθών» κάνοντας το 0 – 1. Ο ίδιος παίκτης στο 80’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2. Στο 89’ ήταν η σειρά του Κατσαρά να χρηστεί σκόρερ με δυνατό σουτ μέσα από καλό σημείο (0 – 3) και στο 93’ ο Μίρτσεβ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας και «βοηθοί» του ήταν οι Μαυρουδής και Κοσκινάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Κιλασίν, Χατζημανώλης, Σκούμπρος, Διονυσακόπουλος (53’ Νικηταράς), Κατσουρός, Μίρτσεβ, Παπαδόπουλος, Λαουδίκος, Μοσχής, Λαγοπάτης
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Σταμάτης Καντιμοίρης, Κατσαράς, Γκάϊδας, Ριζόπουλος, Παπασταμάτης, Σκαφίδας, Γιώργος Καντιμοίρης, Λερογιάννης (82’ Αθανασίου), Ευγενικός (73’ Παπαστεφάνου), Βασιλαράκης (70’ Νίκανδρος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments