Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Άξιζε κάτι καλύτερο! (pics)

Άξιζε κάτι καλύτερο! (pics)

0
diagoras keratsini1
Dodekanisos

Πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει το πρώτο του φετινό θετικό αποτέλεσμα βρέθηκε ο Διαγόρας αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Αυτή τη φορά, οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν από το Κερατσίνι με 3 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιξαν πολύ καλά και μέχρι το 88’ ήταν στο 2 – 2. Στο λεπτό όμως εκείνο στάθηκαν άτυχοι και δέχθηκαν το τρίτο τους τέρμα. Κρίμα πάντως για τη ροδίτικη ομάδα γιατί αν έπαιρνε έστω ένα βαθμό θα ήταν μια καλή τόνωση της ψυχολογίας των νεαρών παικτών της. Ουσιαστικά το μόνο που λείπει από αυτή την ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν αυτό έρθει, σίγουρα η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική. Στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο ημίχρονο ότι θέλουν πολύ τη νίκη. Έλεγξαν το παιχνίδι στο διάστημα αυτό και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο τους που έδειχνε να είναι στα μέτρα τους. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο μοναδικό σουτ που έκαναν προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη πάλι ο Διαγόρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πλήρωσες την απειρία του κυρίως στις στημένες φάσεις όπου οι φιλοξενούμενοι υπερτερούσαν. Το γεγονός ότι δεν κρατήθηκε έστω η ισοπαλία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην έλλειψη εμπειρίας των «κυανέρυθρων». Συνολικά πάντως ήταν καλύτεροι και δικαιούνταν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό.
Προκαλούσαν οι φιλοξενούμενοι
Αλγεινή εντύπωση στον Διαγόρα και τους φιλάθλους του προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ο προπονητής, κάποιος που καθόταν στον πάγκο και ο ποδοσφαιριστές Μαριόλης και Δημητρόπουλος. Οι πρώτοι δυο έκαναν χειρονομίες προς την κερκίδα (ειδικά μετά το τρίτο γκολ όπου ξεσηκώθηκε η σκεπαστή κερκίδα), ενώ ο τερματοφύλακας προκαλούσε από την αρχή τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και ο Μαριόλης μόλις έγινε αλλαγή έβρισε προς την κερκίδα! Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του τερματοφύλακα του Κερατσινίου και μερίδας φιλάθλων αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έλαβε διαστάσεις.
Τα γκολ
Στο 15’ ο Διονυσόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» κάνοντας το 0 – 1
Στο 47’ ο Χατζηπέτρος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Μπαούρη και αυτός ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 74’ ο Σιδηρόπουλος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2.
Στο 79’ ο Κουλακάρης «έπαιξε» τη μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαούρης για να ισοφαρίσει σε 2 – 2.
Στο 88’ ο Σιδηρόπουλος πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Καραγιάννης (67’ Ζούνης), Κενενούνης, Κετσές, Κωνσταντινίδης, Μπάρδης, Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάϊ, Φλεβάρης, Χατζηπέτρος
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας, Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος, Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Γρηγοράκης (36’ Κατσίγιαννης), Μαριόλης (65’ Πέτρος), Κουρκούτης, Μάλλης (62’ Μαρμαρίδης)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/d_ethniki/diagoras_keratsini/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments