Αρχική Αθλητικά νέα Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο 20χρονος Σπύρος Τζαβίδας

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο 20χρονος Σπύρος Τζαβίδας

0
Dodekanisos

Ο Σπύρος Τζαβίδας μόλις στα 20 χρόνια του σταμάτησε το ποδόσφαιρο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram. 

Ο Τζαβίδας που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα και αξιόλογα ταλέντα. Ο Τζαβίδας (γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 2001) στη σύντομα καριέρα του έγραψε 43 συμμετοχές με το «τριφύλλι». Εκ των οποίων οι 39 στην Κ-19 και τις υπόλοιπες τέσσερις με την ανδρών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ, ο νεαρός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Αλλά με την ιδιότητα του scout σε μανατζερικό γραφείο, το οποίο τον εκπροσωπούσε και ως ποδοσφαιριστή.

ο μήνυμα του Τζαβίδα

«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει. Μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ. Τουλάχιστον ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη, την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλάθλους, το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι, έτοιμος και δυνατός για νέες περιπέτειες.

Ευχαριστώ για όλα!» γράφει στην δημοσίευσή του ο 20χρονος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Tzavidas (@spyros_tzavidas)

Τέλος, με την δική του σειρά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ευχήθηκε στον Τζαβίδα «καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της ζωής και καριέρας σου. Να είσαι πάντα γερός και όπως είπες ”καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε, να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments