Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στα Κοσκινού ο ΑΟ Σύμης

Στα Κοσκινού ο ΑΟ Σύμης

0
Dodekanisos

Στο γήπεδο Κοσκινού θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής στα εντός έδρας παιχνίδια της η ομάδα του ΑΟ Σύμης. Μετά από επιθυμία του ίδιου του σωματείου, η ΕΠΣΔ έκανε δεκτό το αίτημα.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και το υπόλοιπο συμβούλιο, το Νίκο Μανωλάγκα καθώς και τον πρόεδρο του Διγενή Μιχάλη Ψύλλου για τη μεγάλη τους βοήθεια. Επίσης θέλει να εκφράσει τη συμπάθεια της και τις ευχαριστίες της και προς τα υπόλοιπα σωματεία που από την πρώτη στιγμή παραχώρησαν τα γήπεδα τους για τις ανάγκες του ΑΟ Σύμης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από εδώ και στο εξής, η ΕΠΣΔ αναλμβάνει το έξοδα διαιτησίας του ΑΟ Σύμης αλλά και τα έξοδα διατροφής των παικτών για τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει στη Ρόδο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση αναφέρει:

“Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου συνεδρίασε εχθές, Τρίτη 14 Νοεμβρίου (Νο 26/14.11.2017), με θέμα το Σωματείο της δύναμης της, «ΑΟ ΣΥΜΗΣ» και τα μέτρα που προτίθεται να αναλάβει η ΕΠΣΔ για τη στήριξη του, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κηρύχθηκε στο νησί της Σύμης, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.
Έπειτα από πρόταση του Σωματείο «ΑΟ ΣΥΜΗΣ», για τα εντός έδρας παιχνίδια του, να τα δίνει στο Γήπεδο των Κοσκινού, η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του.
Στο πλαίσιο στήριξης του σωματείου, η Ένωση αναλαμβάνει τα έξοδα Διαιτησίας του Σωματείου «ΑΟ ΣΥΜΗΣ» για τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει στη Ρόδο (Κοσκινού) καθώς επίσης και το κόστος διατροφής των ποδοσφαιριστών του Σωματείου για όλους τους αγώνες (για τους υπόλοιπους 17 αγώνες) και ταυτόχρονα θα το ενισχύσει οικονομικά παρέχοντας 1.000€ επιχορήγηση για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομών του Σωματείου.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments