Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ

Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Πολύ εύκολα, όπως ομολογεί και το τελικό αποτέλεσμα ο ΑΕΡΑ κέρδισε με 5-0 την Δήμητρα Δαματριάς στο γήπεδο της Παστίδας και πήρε το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 2΄ ο Λόης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 32΄ και ύστερα από πολλές χαμένες ευκαιρίες ο ΑΕΡΑ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με το πλασέ του Μασάδο. Λίγο πριν την ανάπαυλα η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Λυμπερόπουλο αυτή τη φορά για το 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Αφαντενούς να βάζουν ακόμα δύο τέρματα. Στο 75΄ ο Νικολής με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ το 0-4. Ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Λόης στο 88΄ με κοντινό πλασέ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Διακοφιλιππής, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΗΜΗΤΡΑ: Πηδιάκης (55΄Καράμπας), Φιακέττι, Κωστιού, Αμοιρόπουλος, Γαλάνης (58΄ Τριαλώνης), Ουζουνίδης, Θεουλάκης, Παππάς, Χουρίδης, Εξαδάχτυλος (70΄ Καρράς), Γεωργούλας (49΄ Κόρρα)

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Στελλάς, Γιαννακάκης, Λυμπερόπουλος (46΄ Φιλιππάκος), Δανάς (55΄ Μίγγκλης), Μπαϊρακτάρης (71΄ Ποζατζίδης), Νικολής, Μασάδο (67΄ Καλογήρου), Τρουμπούνας, Λόης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments