Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Mε “σπασμένα φρένα” ο Αστέρας Μασσάρων

Mε “σπασμένα φρένα” ο Αστέρας Μασσάρων

0
Dodekanisos

Ευρεία νίκη με σκορ (5-1) επί της Αδελφοσύνης πανηγύρισε ο Αστέρας Μασσάρων και συνεχισε να οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα και στο 30′ άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Φαρμακαλή για το (0-1). Η απάντηση των “θαλασσί” ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημίχρονου, όταν ο Τύρελης ανέτρεψε τον Πλαγγέντη Γ και ο Λευτέρης Πλαγγέντης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρησε σε (1-1). Στην επανάληψη οι παίκτες του Σάββα Σταυρίδη μπήκαν αποφασιμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν. Αρχικά στο 51′ ο Αλιαϊ με απευθείας εκτέλεση φαουλ πέτυχε το 2-1, ενώ σε διάστημα τριών λεπτών οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία τέρματα. Στο 58′ ο Γιώργος Πλαγγέντης με πλασέ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, στο 60′ ο Αλιαϊ με φαουλ πέτυχε το 4-1, ενώ στο 61′ και πάλι ο Γιώργος Πλαγγέντης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 που διατηρεί τον Αστέρα Μασσάρων στην κορυφή του ομίλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους κ. Λυριστή και Δημητριάδη.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Φαρμακαλής (31′ Μαρίνοφ), Πέθακας, Ζωάννου, Κιλασίν (72′ Χρυσαφίνης), Πονιάς, Στογιανόφσκι, Χατζημανικόλας (61′ Χατζημανώλης), Κοτσίκος (66′ Δημητριάδης), Αλιαϊ, Πλαγγέντης Ε, Πλαγγέντης Γ.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Τύρελης, Ζαμαντάκης, Τοπάλ (82′ Χατζηδημητρίου), Ταμπάκ, Λιούρας, Συμεωνίδης, Καϊμακτσίδης (61′ Θεοδωρακόπουλος), Αποστόλου (61′ Μπάκης), Παπαδόπουλος Κ (66′ Αποστολόπουλος), Παπαδόπουλος Μ, Κώστας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments