Αρχική Παιδικό Εύκολα η Αρένα, τριπλασίασε τις νίκες της

Εύκολα η Αρένα, τριπλασίασε τις νίκες της

0
Dodekanisos

Τρίτη νίκη για την Αρένα στο Παιδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κοσμά Σταματάκη επικράτησε με 6 – 0 του Διαγόρα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού.
Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν μεγάλη μιας και οι “κυανέρυρθοι” “κατέβηκαν” να αγωνιστούν με αρκετά παιδιά του Προπαιδικού στη σύνθεση τους.

Τα γκολ
Στο 20′ ο Τσιακήρ – Ογλού πλάσαρε από κοντά και έκανε το 0 – 1 και στο 38′ ο Σταθόπουλος με σουτ έκανε το 0 – 2. Στο 52′ ο Κουλούρας με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 3 και στο 55′ ο Κάτσο με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4. Στο 60′ ο Κουλλόλι με νέο μακρινό σουτ πέτυχε το 0 – 5 και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0 – 6.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κασιώτης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θαρρενάκης, Κοτσιφός, Φαρμακίδης, Παπαφιλίππου, Μουχαμετάνι, Ζαννετής, Παπαντωνίου, Στάππας, Τσαγγάρης, Ντούσκου, Πιτσουρδάκης (Έπαιξαν και οι Gjari, Νεργάδης, Καρμαρής, Ρίζος, Αντωνάς, Μάκρας και Κρομμύδας)
ΑΣ ΑΡΕΝΑ: Φουκαράς, Roci, Κυριακούλης, Σελλαβτζή, Κάτσο, Βαρνάβας, Κίτσος, Κουλλόλι, Σταθόπουλος, Κουλούρας, Τσιακή – Ογλού (Έπαιξαν και οι Λάτος, Κυριακούλης, Κουλούρης, Ποντικάκης, Μινσόν, Πασσαλής και Αραπάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments