Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σπανός: “Υπέροχη εμφάνιση”!

Σπανός: “Υπέροχη εμφάνιση”!

0
rodos_apollon
Dodekanisos
Στην πολύ καλή παρουσία των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Ρόδου Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ από την πλευρά του ο εκτελών χρέη προπονητή, τεχνικός διευθυντής του Αίαντα Χρήστος Παλαιολόγος μίλησε κυρίως για το επεισόδιο που είχε με τους φίλους της Ρόδου, μετά το σφύριγμα της λήξης. Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Χρήστος Παλαιολόγος: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρόεδρο της Ρόδου, μας βρίζανε συνεχώς οι οπαδοί ότι είμαστε με τον Κούγια και δεν άντεξα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωτηρία και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να τον επιτύχουμε. Θα ήθελα να τονίσω και πάλι ότι δεν είμαστε στο «άρμα» του Κούγια».
Δημήτρης Σπανός: «Καταρχάς εύχομαι που σας ξαναβλέπω και εύχομαι να στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίζουμε την άνοδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αίαντα οι παίκτες του οποίου είχαν τσαμπουκά σήμερα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και πιστεύω ότι στα 2 γκολ που δεχθήκαμε στην αρχή δεν είμασταν κακοί. Είχαμε σήμερα μια πολύ καλή παρουσία, είχαμε ρυθμό και κάναμε ευκαιρίες. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε σοβαροί στη συνέχεια, σε άμυνα και επίθεση. Έγιναν 2-3 λάθη, υπήρχε πίεση στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως το παιχνίδι τελείωσε καλά για μας».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments