Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Γέλασε ο Δαμάγητος

Γέλασε ο Δαμάγητος

0
dorieas_damag3
Dodekanisos
Η ανικανότητα των επιθετικών της γηπεδούχου ομάδας, να σκοράρουν από ευνοϊκές θέσεις για γκολ ήταν το χαρακτηριστικό του ωραίου αγώνα, που έγινε στο Καρακονερο, μεταξύ Δωριεα κα Δαμαγητου. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος , με τον Δωριεα να προηγείται στο 15΄,1-0· ,με σουτ του Ντερομεναη , από πλάγια θέση. Στο 43΄ ,το 1-1,· ηρθε με τον Μεμα ο οποίος· σούταρε εύστοχα, μέσα από την μικρή περιοχή .Στο δεύτερο ημίχρονο ,ο Ντακος στο 63΄· έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, (2-1) ,εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο διαιτητής είδε πεναλτι (αυστηρό) ,σε ανατροπή του Ροκαντ από τον Κιαρρι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σταυριανος ,κάνοντας το τελικό (2-2). Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σάββενας, Φουκάρας και Αναστασοπούλου.
ΔΩΡΙΕΑΣ: Θεοτοκατος, Ντερομενάης, Ντάκος, Μανδουράρης, Ταφάνι,Τσούκαλης, Κοτσις, Τριαντάφυλλος (68΄Νουρεδιν), Λαντε (46΄Σκευης), Αυγέρης(46΄Κιαρρι), Παπουτσακης

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Αναστασης, Νικολάου, Γαζής, Θάνος, Ντιτσεφ, Ρολαλντ, Σταυριανος, Μένα(46΄Ποτσος), Νικολάου (49΄Καρπαθακης), Κρητικός (71΄Τρουλης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments