Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έβγαζε “φωτιές”!

Έβγαζε “φωτιές”!

0
rodos_aspropirgos
Dodekanisos
Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στη Football League 2 η Ρόδος νίκησε 5-3 τον Αίαντα Σαλαμίνας στο Δημοτικό Στάδιο. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα με 2-0, εντούτοις με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-0 στο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.
Ο αγώνας
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά επιθετικά το παιχνίδι, θέλοντας να πάρουν τα «ηνία» του αγώνα από νωρίς, Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, με το Λαζαρίδη στο 8ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος του Καραγιαννίδη. Οχτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με το Νέσιορ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα το Σουμουλίδη για το 0-2.
Ο αγώνας διαγραφόταν σε πανωλεθρία για τους «πράσινους» ωστόσο από το εκείνο το σημείο και έπειτα κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν δύο γκολ (Σκαρλάτος 28΄, Καραγιαννίδης 30΄) και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν «φουριόζοι» και στο 46΄ ο Μπιμπίρης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2). Οι δύο ομάδες δεν επαναπαύθηκαν, αλλά το παιχνίδι μετατράπηκε σε «ροντέο». Οι προπονητές έβαζαν επιθετικούς ενώ στο 55΄ ο Κακλαμάνος με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ αποδεικνύοντας ότι την τέχνη του γκολ την κατέχει καλύτερα από τον καθένα. Στη συνέχεια Μαραγκουδάκης και Μυστακίδης με τα γκολ τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία του κ. Ασπραδάκη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΡΟΔΟΣ (Δημήτρη Σπανός): Σουμουλίδης, Τσιφλίδης, Ανωγειανάκης (72΄ Ευγενικός), Καραγιαννίδης, Μπιμπίρης, Τοπάλης, Μαραγκουδάκης (83΄ Ντάλλας), Γ. Καντιμοίρης ( 73΄ Δανάς), Μανίκας, Σκαρλάτος, Κακλαμάνος

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Χρήστος Παλαιολόγος): Πονηρός, Τερπελής, Αντωνίου, Μακρόπουλος, Λαζαρίδης, Θέος, Μυστακίδης (72΄ Χρίστοφ), Σιδέρης (52΄ Λίτσης), Νταϊφώτης, Κουσκούνας (84΄ Δημογιάννης), Νεσιόρ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments