Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σούπερ Γεωργαλλής, πετούσε και πάλι φωτιές!

Σούπερ Γεωργαλλής, πετούσε και πάλι φωτιές!

0
Dodekanisos

Με τον Αντώνη Γεωργαλλή να πετάει για μια ακόμα φορά …φωτιές, ο Ηρακλής Μαριτσών επικράτησε με 5 – 1 του Κλεόβουλου Λίνδου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο έμπειρος παίκτης που οδηγεί και την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ, απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο πρωτάθλημα καθώς είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλο χάρισμα για να σημειώνει γκολ.
Άνοιξε το σκορ πάρα πολύ νωρίς (στο 3′) με πέναλτι. Ο Τσελεπίδης ισοφάρισε προσωρινά για τον Κλεόβουλο στο 25′ και από εκεί και πέρα οι “πράσινοι” έκαναν το παιχνίδι τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στο 37′ ο Χατζηκοσμάς έκανε το 2 – 1 και η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Γεωργαλλή. Σκόραρε στο 42′, στο 60′ και στο 72′ με αποτέλεσμα η ομάδα του να κάνει …περίπατο και να “καθαρίσει” τον αγώνα.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Λάζος, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Χ. Βασιλώτος, Φελεσάκης, Λολάκης (59’ Παγκράτης). Μπαούρης, Παπαδημήτρης, Χατζηκοσμάς (56’ Δράκος), Γεωργαλλής, Παφιάκης (71΄Μπιλιάς), Κορλός, Λερογιάννης (75’ Ε. Βασιλώττος)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Γιατσιάτσος, Κουκουτσέλας, Τσελεπίδης, Παπαζούδης, Γκίκας (77’ Οικονόμου), Μπαϊρακτάρης Ηλίας, Διακογεωργίου, Νικηταράς, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments