Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έβγαλε πάθος, πήρε την ισοπαλία

Έβγαλε πάθος, πήρε την ισοπαλία

0
Dodekanisos

Παίζοντας για μια ακόμα φορά με πάθος και παρά το ότι υο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ιάλυσος κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει από τον Ιωνικό παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2 – 2 στο “Οικονομίδειο”. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα, έβγαλαν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και τα στοιχεία αυτά ήταν που τους βοήθησαν ώστε να σώσουν στο τέλος την …παρτίδα. Έγινε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι με τον Ιωνικό να πατάει συνολικά καλύτερα αλλά να μην μπορεί να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του.

Στο 32′ ο Ανδρούτσος ανέτρεψε τον Κουϊρικίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Κρητικός και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.
Στο 45′ ο Φουρλάνος μάρκαρε αντικανονικά τον Μαστραντωνάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τον Ρεκλείτη να ευστοχεί για να κάνει το 1 – 1.
Στο 71′ μετά από κόρνερ του Στεργίδη, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78′ με νέο πέναλτι του Κρητικού, ο Ιωνικός πήρε και πάλι το προβάδισμα με 1 – 2. Ο Ιάλυσος εκτός από το ότι δέχθηκε γκολ, στη φάση αυτή έχασε και τον Μακρυδημήτρη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα που ανέτρεψε τον Μάναλη που ήταν προφανή θέση για γκολ.
Στο 80′ μετά από λάθος του Ιωάννου, ο Κονέ πήρε τη μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2 – 2 σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (72′ Κουγιός), Κούντικ (69′ Τασιούλης), Χειρίτραντας, Κονέ (83′ Πάτας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Κρητικός Σ, Κουϊρουκίδης, Ιωάννου, Κρητικός Ν (88′ Πογοσιάν), Φουρλάνος, Βουκμίροβιτς (46′ Μάναλης), Στεργίδης (76′ Σμυρλής), Μουστάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments