Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με σούπερ Κακλαμάνο, επέστρεψε στα τρίποντα

Με σούπερ Κακλαμάνο, επέστρεψε στα τρίποντα

0
Dodekanisos

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Αλέκο Κακλαμάνο ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ ο Κλεόβουλος επικράτησε με 3-2 της Δόξας Καρδάμαινας εντός έδρας και επέστρεψε στα θετικά απότελέσματα μετά από την ισοπαλία στην Ψίνθo πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες από την αρχή εμφανίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες. Στο 23΄ η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αλέκο Κακλαμάνο για το 1-0. Μάλιστα στο 37΄ο Ταγκάεφ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Λίγο πριν την ανάπαυλα η Δόξα που είχε καλή κυκλοφορία μέχρι εκείνο το σημείο, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με το απευθείας φάουλ του Χατζηαντωνίου στο 44’.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κουρζής έκανε το 2-2 με το παιχνίδι από εκεί και πέρα να παίρνει γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Τελικά στο 72΄ οι Λινδιακοί κέρδισαν  πέναλτι σε χέρι του Χατζησεβαστού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλέκος Κακλαμάνος διαμορφώνοντας το 3-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Αυγενικού, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας Π., Νικολλί, Κωστάκης, Κοντός, Μπαϊρακτάρης (82’ Μυριάλλης), Παπαοικονόμου, Γαιτάνος (93’ Κολιάδης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Ταγκάεφ (70’ Νικηταράς)

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Μουνούχος, Παναγιώτου, Χατζησεβαστός, Κουρζής, Μποϊλής, Κάτση (85’ Παντελής), Ζερβός (93’ Κόμπος), Χατζηπαναγιώτης, Χατζηαντωνίου, Πης (75’ Κόκκαλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments