Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν “Χ”άρηκε κανείς!

Δεν “Χ”άρηκε κανείς!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες καθόλη τη διάρκεία του ΑΕΡΑ και Κλεάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο Αφάντου, παίρνοντας έτσι από ένα βαθμό στην πρώτη τους αναμέτρηση για τη νέα χρονιά. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ευνόησε κανέναν από τους δύο αφού έχασαν έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας.

Με την έναρξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 3΄ με τον Γεωργαλλή να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, Δύο λεπτά αργότερα ο Μπερετούλης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Η απαντήση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 10΄ έπειτα από σέντρα του Δανά ο Γαργάλης με ωραίο γυριστό σουτ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι Αφαντενοί ξεκίνησαν φουριόζοι αφού μόλις στο 48΄ πέτυχαν το 2-1 με την καρφωτή κεφαλιά του Μαλλιάκα έπειτα από το κόρνερ του Μασάδο, ενώ πίεσε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια με αποκορύφωμα την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Πλύγκου στο 60΄ ο οποίος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.  Από την άλλη οι «ροσονέρι» έπαιζαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 63΄ μπόρεσαν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Αντώνη Γεωργαλλή για το τελικό όπως έμελλε να παραμείνει 2-2 που βρήκε τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Να πούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του κ. Ατσικνούδα. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Κλεάνθης τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κρομμύδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μαλλιάκας, Γαργάλης και Γιαννακάκης, από τον Κλεάνθη ξεχώρισαν οι Χατζηκοσμάς και Μπερετούλης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Ορφανός)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Στελλάς, Νικολής Α. (90΄ Νικολής Ι.), Λόης (74΄ Λυμπερόπουλος), Γαργάλης, Τρουμπούνας, Μασάδο, Πλύγκος

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαΐλης, Κορκίδας, Χατζηκοσμάς (88΄ Κετσές),             Γιατσιάτσος, Θεοδοσιάδης, Μπερετούλης, Κρομμύδας, Γιαννίκος (58΄ Πελέκης), Αλεξανδρίδης (91΄ Τζαβάρας), Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments