Αρχική Παιδικό Σκορ που παραπέμπουν σε άλλο άθλημα!

Σκορ που παραπέμπουν σε άλλο άθλημα!

0
Dodekanisos

Βροχή έπεσαν τα γκολ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα του Αρένα κέρδισε με το εντυπωσιακό 16 – 0 (!) τους Ιππότες και ο Ευκλής έβαλε 13 (!) γκολ στα Μαριτσά

Αναλυτικά τα δυο παιχνίδια:
Ιππότες – Αρένα
Όπως καταλαβαίνει κανείς και από το σκορ, οι δυο ομάδες δεν μπορούν να μπουν σε διαδικασία σύγκρισης καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Οι Ιππότες δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους καθώς πολλά παιδιά που συμμετέχουν στο Παιδικό είναι μικρότερης ηλικίας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από τρια γκολ σημείωσαν οι Μικρόπουλος (21′, 33′, 45′), Ρουτζιέρης (37′, 40′, 69′), από δυο οι Μουστάκας (5′, 78′), Κουλλούλι (48′, 64′), Ζανεττίδης (62′, 74′), Κουλούρας (39′, 43′) και από ένα οι Σταθόπουλος (71′) και Οικονόμου (10′).

Με την ομάδα του Αρένα έπαιξαν τα ακόλουθα παιδιά:
Φουκαράς, Σελαβτζη, Κυριακουλης, Κιτσος Ζ., Οικονόμου, Σκουλουκας, Κάτσα, Ρουτζιερης, Μικροπουλος, Μουστακας, Κουλουρας.  Έπαιξαν ακόμα οι: Ζανετιδης , Κίτσος Κ., Χατζηστεφάνης, Σταθοπουλος, Κουλόλλι.

Καταιγιστικός και ο Ευκλής!

Μετά την Αρένα και ο Ευκλής όμως ήταν …πολυβόλο και έβαλε πολλά γκολ κερίζοντας στα Μαριτσά τον τοπικό Ηρακλή με 13 – 1! Το ημίχρονο ήταν 9 – 0 οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς και αυτό το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική.

Σκόραραν από τρεις φορές οι Σταματούλας, Τζούρας, από δυο οι Αχλαδιώτης και Ζερβός και από ένα οι Σαχόλι, Χατζηκυριαζής και Ξεπα-παδάκης.

Η σύνθεση του Ευκλή είναι η ακόλουθη:
Χατζηελευθερίου, Βάλλας, Ξεπαπαδάκης, Χωραφίτης, Συρίνης, Ζερβός, Αχλαδιώτης, Σαχόλι, Σταματούλας, Χατζηκυριαζής, Τζούρας (Έπαιξαν και οι Γ. Χατζηκαντής, Φ. Χατζηκαντής, Γεωργαλλής, Μπούτσκα και Δημητράς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments