Αρχική Παιδικό Γκολ και πολύ θέαμα!

Γκολ και πολύ θέαμα!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, οι Ατρόμητοι επικράτησαν του Αστέρα Μασσάρων εκτός έδρας, με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, στο οποίο πέτυχαν τρία γκολ και έθεσαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Λατσατιανός, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα (0-1). Στην συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 28′, ο Χατζημιχάλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2), ενώ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, στο 38′.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας Μασσάρων προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 50′, ο Πετρίδης μείωσε προσωρινά σε 1-3. Ωστόσο, όσο η ώρα περνούσε, δεν φαινόταν να υπάρχει κάτι που να μπορούσε να αλλάξει δραματικά την ροή του ματς. Μάλιστα, στο 77′, ο Χατζημιχάλης πέτυχε και άλλο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Το μόνο άσχημο σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Πέρου. Ο νεαρός παίκτης των Ατρομήτων χτύπησε άσχημα στο χέρι του και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Λυριστής.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Διονυσακόπουλος, Κατσουρός, Τριμπούνης, Λικάι, Τρανταφίρ, Καρέλης, Τσανάκου, Πετρίδης, Λουκαράς, Παρούσης, Γκινής. Έπαιξε και ο Μουσακίνιας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Δουκίσσης, Αχτσή, Σήφης, Λατσατιανός, Παπιτζίδης, Μαχραμάς, Καρδούλιας, Κακκούλης, Θύμιος, Χατζημιχάλης, Πέρος. Αγωνίστηκε και ο Ζαλάχας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments