Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σκεπτόμενοι γονείς, πότε επιτέλους θα δοθούν απαντήσεις;

Σκεπτόμενοι γονείς, πότε επιτέλους θα δοθούν απαντήσεις;

0

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ενός από  τους   εκπροσώπους  της  Ομάδας  «Σκεπτόμενοι  Γονείς και  Ενεργοί   Πολίτες»  κας Γεωργίας Γιαμπουράνη, τεχνολόγου τροφίμων, ασφαλιστικής συμβούλου και ποιήτριας  στη βραδιά που οργανώθηκε με θέμα «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΕΠΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» με πρωτοβουλία της ομάδας ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο συνεδριακό κέντρο της Ν. Ιωνίας  την Παρασκευή 10.3.23.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση συμμετείχαν το σωματείο «Υγειονομικοί υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας» , η συνδικαλιστική παράταξη Μ.Α.Ζ.Ι εκπαιδευτικών , συλλογικότητες που υποστήριξαν τον  αγώνα των υγειονομικών για επιστροφή στην εργασία τους και πλήθος κόσμου που συμμερίζεται τα ίδια ιδανικά τα οποία αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για τον 16μηνο αγώνα του προσωπικού που εκδιώχθηκε με την πρόφαση της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η κα Γιαμπουράνη με ένα σύντομο και μεστό λόγο ενημέρωσε το κοινό για την επιστολή των γονέων.   Hσυντακτική  ομάδα αφού μελέτησε λεπτομερώς   το θέμα του κορωνοϊού, συμβουλευόμενη παράλληλα και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων,   συνέταξε  μία επιστολή στην οποία   έθεσε    κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα των μαζικών εμβολιασμών,με έμφαση στο κρίσιμο θέμα των “ανεπιθύμητων ενεργειών”, ζητώντας έναν ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας, χωρίς εξαιρέσεις όπως αρμόζει σε   Κράτος   Δικαίου και  Προνοίας.

 Η   επιστολή  έχει αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους  φορείς  (  στην  Ελλάδα και   στο Εξωτερικό)   ανάμεσα  σε   αυτούς και  σε  φορείς που σχετίζονται με τα παιδιά,  ζητώντας απαντήσεις σχετικά με τα καινοφανή σκευάσματα που προωθούνται στα πλαίσια του παιδικού εμβολιασμού.

Η επιστολή που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές μέχρι τώρα και συνεχίζει να συγκεντρώνει μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί από τα επίσημα μέσα, ενώ κανένας από τους παραλήπτες της δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει σε ζητήματα για τα οποία οι γονείς έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας.

Οι  «Σκεπτόμενοι  Γονείς και  Ενεργοί   Πολίτες»   θα συνεχίσουν τη δράση τους καθώς  κανένας  έως και σήμερα δεν αγγίζει το κρίσιμο θέμα  ”παρενέργειες από εμβόλια”,την  ίδια  στιγμή  που  οι   παρενέργειες και  οι  ξαφνικοί   θάνατοι   συμβαίνουν καθημερινά. σε όλες τις ηλικίες, σε νέους, αθλητές ακόμα και  παιδιά, χωρίς να καταγράφεται κίτρινη κάρτα!   

Χιλιάδες γονείς και  ενεργοί  πολίτες κάνουν  έκκληση σε  όλους  τους γιατρούς και σε όλη την επιστημονική κοινότητα, ενθυμούμενοι τον Ιπποκρατικό  τους  όρκο,  να απαντήσουν με άρτια επιστημονική τεκμηρίωση,  μέσα  από   έναν  ανοιχτό διάλογο που  ζητούν  από   τον Δεκέμβριο 2021, όπου θα ακουστούν όλες οιεπιστημονικές τοποθετήσεις. Στόχος  της  κίνησης  αυτής   είναι να   αποκαλυφθεί όλη  η  αλήθεια προκειμένου  να προστατευτεί  η  ΥΓΕΙΑ  των  παιδιών  αλλά  και   η  δική  μας!

Τα παιδιά  είναι το Μέλλον της Ανθρωπότητας. Μέσα από τα ευλογημένα αυτά πλάσματα, που μας δίνει ο Θεός, αξιωθήκαμε να διαιωνίζουμε το θαύμα της ΖΩΗΣ.  Αν  θέλουμε να χτίσουμε για αυτά έναν καλύτερο, υγιή, δίκαιο, ισορροπημένο και αξιοπρεπή κόσμο  οφείλουμε να  τα προστατέψουμε!

Για το Δημόσιο κάλεσμα της επιστολής μπορείτε να ενημερωθείτε από την ομάδαΣκεπτόμενοι Γονείς και Ενεργοί Πολίτεςστο FB https://www.facebook.com/…/permalink/1191563121422731.  Η   επιστολή  επίσης    είναι αναρτημένη στην  ιστοσελίδα: «Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία»  https://www.eyewideopen.org/?p=3157 και   στην ιστοσελίδα της «Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.)» https://www.poey.gr    

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments