Αρχική Videos “H Δύση ξεκίνησε τον Γ’ Παγκόσμιο με …μπροστινό τον Ζελένσκυ!”

“H Δύση ξεκίνησε τον Γ’ Παγκόσμιο με …μπροστινό τον Ζελένσκυ!”

0

Την άποψη ότι ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά με διαφορετική μορφή», εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Οι προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν παραδοσιακοί», είπε και πρόσθεσε και τα εξής: «Αυτή η σημερινή κατάσταση οφείλεται στα σύγχρονα όπλα, ιδιαίτερα στα πυρηνικά. Υπάρχει ένας αποτρεπτικός παράγοντας από τον παραδοσιακό πόλεμο. Πλέον οι πόλεμοι γίνονται με αντιπροσώπους», είπε.

Τόνισε επίσης ότι ο Ουκρανός πρόεδρος διεξάγει πόλεμο στο όνομα της Δύσης με τον στρατό των Ναζί και ότι το ίδιο συμβαίνει στη Συρία και σε άλλες περιοχές, όπου τρομοκράτες δρουν στο όνομα της Δύσης.

Ο Σύρος πρόεδρος χαρακτήρισε καλή ιδέα την επέκταση της ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας στη χώρα αυτή.
«Πιστεύουμε ότι εάν η Ρωσία έχει την επιθυμία να επεκτείνει τις βάσεις ή να αυξήσει τον αριθμό τους, τότε είναι τεχνικό ή υλικοτεχνικό ζήτημα. Εάν υπάρχει μια τέτοια επιθυμία, τότε πιστεύουμε ότι η επέκταση της ρωσικής παρουσίας στη Συρία είναι καλή», πρόσθεσε. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας δεν πρέπει να είναι προσωρινή και να περιορίζεται μόνο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments