Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διεθνές τουρνουά με την σκέψη στα Τέμπη

Διεθνές τουρνουά με την σκέψη στα Τέμπη

0
Dodekanisos

Σπουδαία πρωτοβουλία και απόφαση πήρε εδώ και αρκετό διάστημα, ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αφάντου, στο πλαίσιο των δράσεων του, από την ημέρα που ιδρύθηκε. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αφάντου Διεθνές τουρνουά, με ομάδες βετεράνων που προέρχονται από την Ουγγαρία, Πορτογαλία και Σλοβενία.

Παρά τον έγκαιρο σχεδιασμό της διοργάνωσης και τις  ανάλογες συνομιλίες με τους βετεράνους που θα έρθουν στο νησί μας, συνέβη το ασύλληπτο τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων, με αποτέλεσμα να φύγουν από την ζωή παιδιά, τα οποία είναι παιδιά, θεωρώ, όλων των Ελλήνων. Σοκαρισμένοι είναι και οι Βετεράνοι Αφάντου, όπως όλοι οι Έλληνες, όμως υπάρχουν δυσκολίες που δεν μπορεί να ακυρωθεί το διεθνές τουρνουά, όμως πιστεύω ότι όλοι όσοι συμμετάσχουν, θα αποτίσουν φόρο τιμής στα αδικοχαμένα νέα παιδιά της χώρας μας.

Ο σχεδιασμός του σημαντικού τουρνουά, πήρε σάρκα και οστά, χωρίς βιασύνη, μεθοδικά και ουσιαστικά, ώστε να μην υπάρξουν θέματα της τελευταίας στιγμής, τα οποία ενδεχομένως θα δημιουργούσαν προβλήματα στην διοργάνωση, ενός τουρνουά που πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στα Αφάντου και στο νησί μας.

Οι δράσεις των βετεράνων Αφάντου, από την ίδρυση του συλλόγου το 2009, ήταν πάντα στο πλαίσιο της δημιουργίας σχέσεων φιλίας με άλλες πόλεις, εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και φιλανθρωπικής ευαισθησίας, με ενισχύσεις σε συμπολίτες μας και το σημαντικότερο από όλα η αιμοδοσία.

Με δύο λέξεις, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!

Η δράση στους αγωνιστικούς χώρους είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.

Όμως, γίνεται για να δηλωθεί η ιδιότητα των βετεράνων, οι οποίοι δίνουν τις δυνάμεις τους, σε μια διαφορετική ηλικία πλέον, όπου μπορούν να προσφέρουν όχι θέαμα στο γήπεδο, όπως έκαναν νεότεροι, αλλά για την φιλία με  βετεράνους εκτός Ρόδου και την υποστήριξη συμπολιτών μας με κάθε τρόπο.     

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments