Σημαντικό προβάδισμα του Τραμπ σε πολιτείες που βγάζουν νικητή

0
Dodekanisos

Σημαντικό προβάδισμα σε πέντε από τις έξι βασικές πολιτείες έχει ο Ντόναλντ Τράμπ έναντι του Joe Biden σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε το Ινστιτούτο Ερευνών του Κολλεγίου Siena σε συνεργασία με τους New York Times. Οι Πολιτείες αυτές λέγεται ότι πιθανότατα θα καθορίσουν και τον τελικό νικητή των εκλογών του 2024. Η δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ 3.662 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στην Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, τη Νεβάδα, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν, το διάστημα από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ ξεπέρασε τον Μπάιντεν στη Νεβάδα με 11 μονάδες, στη Τζόρτζια κατά 7 μονάδες, στην Αριζόνα κατά 5 μονάδες, στην Πενσυλβάνια κατά 4 μονάδες και στο Μίσιγκαν κατά 3, ενώ ο Μπάιντεν ήταν μπροστά μόνο στο Ουισκόνσιν κατά 3 μονάδες. Ο Μπάιντεν κέρδισε και τις έξι πολιτείες πεδίου μάχης στις εκλογές του 2020.

Σε όλες τις έξι πολιτείες, το 59% των ψηφοφόρων δήλωσε ότι αποδοκίμασε την απόδοση του Μπάιντεν, το 71% είπε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να διεκδικήσει ξανά την προεδρία και το 62% είπε ότι δεν είχε διανοητική ευκρίνεια. Μόνο το 38% είπε ότι ο Τραμπ ήταν πολύ μεγάλος και το 54% είπε ότι ο Τραμπ είχε την ψυχική οξύτητα για να γίνει πρόεδρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments