Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σημαντική συνεργασία για τους Penguins

Σημαντική συνεργασία για τους Penguins

0
Dodekanisos

Μια νέα σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η Ακαδημία κολύμβησης Penguins. Αναλυτικά:

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία των Πιγκουίνων με τον Χρήστο Παπαρροδόπουλο στο ρόλο του performance manager. Μετά από 6 χρόνια λειτουργίας και έχοντας κάνει πολλά βήματα, η απόφαση της διοίκησης του σωματείου είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε η ακαδημία μας να λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο νέος αυτός ρόλος θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της οργάνωσης, την δημιουργία του project της ομάδας, την βελτίωση όλων των παροχών καθώς και την συνεχή εκπαίδευση όλως των στελεχών της. Ταυτόχρονα θα χρησιμοποιήσουμε την μεγάλη εμπειρία του Χρήστου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Χρήστος έχει ένα μεγάλο βιογραφικό στο χώρο του υγρού στίβου καθώς υπήρξε Ολυμπιακός προπονητής κολύμβησης στις Ολυμπιάδες της Άτλαντα-Σίνδεϊ -Αθήνα – Πεκίνο και Ριο, για 15 χρόνια συνεργάτης προπονητής της Γαλλικής ομοσπονδίας , 3 χρόνια πρώτος προπονητής στο Καταρ ,1 χρόνο στο Λίβανο και επι 33 χρόνια Τεχνικός Διευθυντής στο ΝΟ Χαβρης με περισσότερα από 2500 μέλη. Oι επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλες με πιο αξιοσημείωτες τα 3 χάλκινα ολυμπιακά μετάλλια, 2 παγκόσμια και 14 ευρωπαϊκά . Είμαστε σίγουροι ότι με την παρουσία του Χρήστου θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε και να πάμε τον σύλλογο εκεί που ονειρευόμαστε”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments