Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στο Οντάριο εμβολιάζουν παιδιά και χωρίς την άδεια των γονιών τους!

Στο Οντάριο εμβολιάζουν παιδιά και χωρίς την άδεια των γονιών τους!

0
Φωτογραφία από DoroT Schenk από το Pixabay
Dodekanisos

Και όμως, εν έτη 2021 συμβαίνουν και αυτά! Η κυβέρνηση του Οντάριο …προωθεί τα εμβόλια σε ανήλικους προκειμένου να τα κάνουν χωρίς τη γονική συγκατάθεση, δίνοντας μάλιστα και …δωρεάν παγωτό! Αν και για τους περισσότερους από εμάς στη χώρα μας κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον εξωφρενικό, είναι πέρα για πέρα αληθινό σύμφωνα με τα όσα γράφει στο ρεπορτάζ του το infowars.com.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, σήμερα είναι προγραμματισμένη μια εκδήλωση (από το Δίκτυο Υγείας του Πανεπιστημίου) για χορήγηση εμβολίων της Phizer σε παιδιά τα οποία ενθαρρύνονται να κάνουν το εμβόλιο ακόμα και χωρίς την άδεια των γονιών τους! Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Nathan Phillips για παιδιά άνω των 12 ετών. Ο νόμος του Οντάριο προβλέπει ότι δεν υπάρχει κανένα ηλικιακό όριο για όποιον επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο ούτως ώστε να χρειάζεται να πάρει άδεια από τους γονείς τους αν είναι ανήλικος. Το θέμα έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα αρκετό κόσμο με πολλούς να εκφράζουν σοβαρές αντιρρήσεις και προβληματισμούς.
Η Δρ. Saba Merchant, παιδίατρος, ισχυρίστηκε επίσης ότι τα παιδιά 12-15 ετών δεν χρειάζονται την άδεια των γονιών τους για να κάνουν τη λήψη του εμβολίου. «Εάν το παιδί δεν έχει διανοητική αναπηρία, τότε σίγουρα έχουν την ικανότητα και την ικανότητα να λαμβάνουν αυτήν την απόφαση», είπε.

Δείτε μερικές δημοσιεύσεις στο twitter για το συγκεκριμένο θέμα:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments