Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη στα Μάσσαρι

Σημαντική νίκη στα Μάσσαρι

0
asteras_aris
Dodekanisos

Σημαντική νίκη μέσα στα Μάσσαρι πέτυχε ο Άρης ο οποίος επικράτησε του τοπικού Αστέρα με 2 – 0. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, εντούτοις κατάφεραν να πετύχουν και τα δυο τους τέρματα στην επανάληψη. Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου από την δική τους πλευρά ήταν πολύ αγχωμένοι στα πρώτα 45 λεπτά και δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι. Στην επανάληψη όμως ανέβασαν στροφές όμως μετά από αδράνειες στην άμυνα τους δέχθηκαν δυο τέρματα μέσα σε ένα διάστημα οκτώ λεπτών με αποτέλεσμα από εκεί και πέρα να καταρρεύσουν. Στο 57’ ο Φαρμακαλής με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0 – 1 και στο 65’ ο Λαμπριανός με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Οη γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 35’ όταν υποστήριξαν πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καλημέρη. Ο διαιτητής όμως Βαγγέλης Κατσιδώνης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. «Βοηθοί» του ήταν οι κ. Στεφανάκης και Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ι. Διάκουλας, Σκούμπρος,  Χατζηκώστας (38’ λ.τ. Κουρμαδιάς), Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Κατσουρός (75’ Κότκα), Χατζημανώλης, Λούππος, Μουσακίνιας, Μίρτσεβ, Χατζηπαυλής (65’ Διονυσακόπουλος)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος (70’ Δημητριάδης), Καλημέρης, Σαπαλίδης, Γιαννιού, Χατζηνικόλας (88’ Μπαρμπαντώνης), Λαμπριανός, Κοντόγιαννος, Πέρρος, Στάππας (90’ Παρδαλός), Φαρμακαλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments