Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ «Καθάρισε» ο Αρχοντούλης (pics)

«Καθάρισε» ο Αρχοντούλης (pics)

0
apollon_doksa_fasi
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Γιάννη Αρχοντούλη λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων Καλυθιών, «λύγισε» την αντίσταση της Δόξας Ψίνθου και επικράτησε με 1 – 0 μπαίνοντας έτσι με το δεξί στο 2013. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου όπου η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Στο πρώτο, ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της.
Το γκολ
Στις καθυστερήσεις λοιπόν του ημιχρόνου μετά από σύγχυση στα καρέ της Δόξας, ο Αρχοντούλης με ένα γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως αμφισβήτησαν το τέρμα θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαίντ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του οι κ. Παπαγιαννίδης και Γιακουμάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Κίτσος, Φυλακούρης, Στάθης, Βιτσέντζος, Σταυρής, Μ. Κυριαζής, Αρχοντούληγς, Μουτσοντέμι, Κυριαζής (75’ Α. Ορφανός), Δημητράς (87’ Γ. Ορφανός)
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Δημητρίου, Στελλάς, Μαριάς, Χατέμ, Σταμούλης, Μπατέστας, Κυρίτσης, Γ. Τσούλος, Δ. Κωστομοίρης (75’ Μαστόρου), Μανέττας (85’ Καλόψυχος), Β. Ορφανός

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/a_topiko/apollon_doksa/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments