Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Να κάνει την αυτοκριτική του»

«Να κάνει την αυτοκριτική του»

0
fragkakis_aggelos
Dodekanisos

Παράπονα από την διαιτησία του Μιχάλη Ράδου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απολλώνων για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου), έχει ο τεχνικός του Αθλητικού Συλλόγου Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης. Ο ίδιος μέσω γραπτής του δήλωσης κάνει λόγο για «τραγικά ανθρώπινα λάθη» και ζητάει από το νέο διαιτητή να κάνει την αυτοκριτική του, «όπως κάνω και εγώ τα τελευταία χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα». Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Φραγκάκη αναφέρει τα εξής:
«Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των άνισων. Αριστοτέλης. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τοn ποδοσφαιρικό κόσμο της Δωδεκανήσου υγεία και αισιοδοξία στις δύσκολες ημέρες που περνάμε ελπίζοντας ότι όλα θα βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον. Όσον αφορά το παιχνίδι σήμερα, θεωρώ ότι ενώ έπρεπε λόγω απόδοσης να το κερδίσουμε σχετικά άνετα έληξε ισόπαλο, πρώτον από τις δικές μας πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες και δεύτερον από τα τραγικά ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ λάθη της διαιτησίας. Θα επιδιώξω να βρω το βίντεο του παιχνιδιού για να το δώσω στους αρμόδιους να το δείξουν στην Δευτεριάτικη συγκέντρωση τους και να επισημάνουν στους νέους διαιτητές πως τα λάθη τους σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μπορεί να «γκρεμίσουν»  τα όνειρα μιας παρέας η οποία προσπαθεί  μέσω του αθλητισμού να «ομορφύνει» την καθημερινότητα της! Ο κ. Ράδος είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος διαιτητής αλλά θέλω να του δώσω μια φιλική συμβουλή. Να κάνει μετά από κάθε παιχνίδι  αυτοκριτική και με ταπεινότητα να αναγνωρίζει τα λάθη του. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλύτερος. Αυτό ακριβώς που κάνω και εγώ τα τελευταία χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα.
Υ.Σ  Πολλά συγχαρητήρια στη προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά του Απόλλωνα Απολλώνων. Εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments