Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό εξαιτίας κατάποσης ναρκωτικού

Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό εξαιτίας κατάποσης ναρκωτικού

0
Dodekanisos

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ένα 18μηνο μωρό, έπειτα από την κατάποση ναρκωτικής ουσίας. Η 17χρονη μητέρα τους και ο 23χρονος σύντροφός της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λαμίας με κατηγορίες για κακουργήματα.

Το 18 μηνών παιδί από το Αυλάκι Στυλίδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας καθώς δεν ένιωθε καλά.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν στον οργανισμό του την ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας, η οποία είχε χορηγηθεί στο παιδί με τη μορφή χαπιού κάτω από αδιευκρίνιστες.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του παιδιου μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Στον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του ζευγαριού, όπου ζουν και τα τρία παιδιά της 17χρονης από άλλο σύζυγο, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και χάπια μεταξύ των οποίων και χάπια με τη δραστική ουσία που εντοπίστηκε στο μωρό.

Αν και η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τα χάπια ήταν τοποθετημένα σε σημείο που δεν μπορούσε να τα φτάσει το παιδί, η μητέρα της 17χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι «το 18μηνο μωρό ήταν ανήσυχο» και ότι το συγκεκριμένο χάπι το χορήγησε ο 23χρονος σύντροφός της «για να τον αφήσει ήσυχο να κοιμηθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments