Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σε καραντίνα για επικοινωνιακούς λόγους μπαίνει ο Boris Johnson

Σε καραντίνα για επικοινωνιακούς λόγους μπαίνει ο Boris Johnson

0
Dodekanisos

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός λίγο πριν την έναρξη του Freedom Day ανάρτησε ένα βίντεο στα social media που ενημερώνει πως έχει έρθει σε επαφή με άτομο που νοσεί και θα παραμείνει σε απομόνωση για 7 ημέρες.

Αυτή η κίνηση του Βρετανού Πρωθυπουργού είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα. Όπως είναι γνωστό ο Μπόρις Τζόνσον έχει νοσήσει από τον ιό, άρα έχει φυσική ανοσία, αλλά είναι και πλήρως εμβολιασμένος. Παρά το γεγονός ότι είναι όσο προστατευμένος γίνεται να είναι κανείς από τον ιό και υπάρχει απειροελάχιστη πιθανότητα σύμφωνα με τους ειδικούς της κυβέρνησης του να νοσήσει, ο Μπόρις Τζόνσον θέτει τον εαυτό του σε κατ’ οίκο περιορισμό. 

Όπως είπε αν και δεν χρειάζεται να μείνει σε καραντίνα γιατί έχει νοσήσει αλλά και εμβολιαστεί, θα το κάνει για να δώσει το μήνυμα πως οι κανόνες συμπεριφοράς που προτείνουν προαιρετικά οι αρχές είναι ίδιοι για όλους!

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την άρση όλων των περιορισμών η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας προτρέπει τους πολίτες να τηρούν μερικούς απλούς κανόνες συμπεριφοράς που θα επιτρέπουν στη χώρα να ζει κανονικά με τον ιό. Ένας από αυτούς τους κανόνες είναι να μπαίνουν οι πολίτες σε απομόνωση αν ιχνηλατηθούν ως επαφή με κρούσμα. Έτσι ο Βρετανός Πρωθυπουργός αφού ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Υγείας της Βρετανίας που βρέθηκε θετικός, ακολουθεί τις συμβουλές που δίνει στους Βρετανούς, ως καλό παράδειγμα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments