Αρχική Αθλητικά νέα Ο Σεμπάστιαν Φέτελ καθάρισε σκουπίδια των κερκίδων μετά τον αγώνα

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ καθάρισε σκουπίδια των κερκίδων μετά τον αγώνα

0
Dodekanisos

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ καθάρισε τα χιλιάδες σκουπίδια που άφησαν στις κερκίδες οι φίλαθλοι. Ώρες μετά το τέλος του Grand Prix της Βρετανίας.

Πηγή: Aston Martin twitter

Το Grand Prix της Βρετανίας στην πίστα του Silverstone εξελίχθηκε σε «εφιαλτικό» για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο οδηγός της Aston Martin αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 48ο γύρο. Στην «μάχη» με τον Φερνάντο Αλόνσο έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του με αποτέλεσμα να μην τερματίσει στον αγώνα. Παρόλα αυτά η Aston Martin κατόρθωσε να βαθμολογηθεί με τον Λανς Στρόλ. Ο Καναδός οδηγός τερμάτισε στην όγδοη θέση στην πίστα του «Silverstone».

Η ημέρα όμως δεν τελείωσε εκεί για τον Φέτελ. Αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός βρέθηκε στις εξέδρες. Φορώντας μάσκα και γάντια γέμισε πάρα πολλές σακούλες με σκουπίδια τα οποία άφησαν πίσω τους οι φίλαθλοι. 

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την οικολογική του ευαισθησία κατά το παρελθόν. Στο Grand Prix της Βρετανίας μας απέδειξε για πολλοστή φορά την οικολογική συνείδηση του. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments