Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σε επιφυλακή ο στρατός στα νησιά μας

Σε επιφυλακή ο στρατός στα νησιά μας

0
Dodekanisos

Σε επιφυλακή βρίσκεται το στρατιωτικό προσωπικό σε όλο το Αιγαίο,  εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος την προσεχή Κυριακή.

Το ανθελληνικό, φιλοπολεμικό και άκρως εξωφρενικό παραλήρημα των τελευταίων ημερών του Ταγίπ Ερντογάν, έχει προκαλέσει την πλήρη ετοιμότητα του ελληνικού στρατού στα νησιά, την Θράκη αλλά και την Κύπρο, προκειμένου να απαντήσουν σε οποιαδήποτε προβοκάτσια ή τουρκική πρόκληση.

Στη Ρόδο, το Καστελλόριζο και σε όλο το μήκος των ελληνικών παραλίων ο στρατός μας είναι σε ετοιμότητα σαν άγρυπνος φρουρός, μέχρι να περάσει η συγκεκριμένη συγκυρία,  που έχει τεθεί ως σημείο αναφοράς για πιθανή πρόκληση θερμού επεισοδίου.

Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός έχει ενημερώσει τους συμμάχους της χώρας σε Ευρώπη και ΝATO, καθώς συνεχίζονται στους ελληνικούς αιθέρες οι αερομαχίες και οι παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου. Όλοι πάντως έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, καθώς αν είναι θετικό για τον Ερντογάν, τότε θα ενισχυθεί η ήδη έντονη προκλητικότητα του προς όλες τις πλευρές. Με ένα όχι υπάρχουν ελπίδες πως μπορεί να «φρενάρει» τις πράξεις και τα έργα που τον εκθέτουν και τον αναδεικνύουν σε έναν σύγχρονο δικτάτορα με τον μανδύα του Σουλτάνου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments