Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Παίζουν με την υγεία των καταναλωτών στα LIDL

Παίζουν με την υγεία των καταναλωτών στα LIDL

0
Dodekanisos

Σε μια εποχή που τα απανωτά  διατροφικά σκάνδαλα, έχουν κάνει πολλούς καταναλωτές να χάσουν τον ύπνο τους, ορισμένες πολυδιαφημιζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ συνεχίζουν να παίζουν με την υγεία των πολιτών.

Ανάμεσα τους, περίοπτη θέση έχει η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων LIDL καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που απασχολεί την κοινή γνώμη και τις αρμόδιες αρχές για τέτοιου είδους υποθέσεις. Χθες λοιπόν με κατεπείγουσα ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ έκανε γνωστό πως προχώρησε στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας συσκευασιών με σουβλάκι από κοτόπουλο με την ένδειξη «του χασάπη» καθώς στο συγκεκριμένο κρέας εντοπίστηκε το επικίνδυνο μικρόβιο της σαλμονέλας.

Πριν από αυτό κατασχέθηκαν επίσης από τα LIDL σε ολόκληρη την χώρα σταφίδες από την Τουρκία, στις οποίες είχαν ανιχνευθεί πέραν του επιτρεπόμενου ορίου υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Εξάλλου η Τουρκία «φημίζεται» για την ανεξέλεγκτη πολιτική της στην χρήση των φυτοφαρμάκων.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, που ήρθαν να προστεθούν σε άλλα κρούσματα του παρελθόντος, τα LIDL, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα το «Μακελειό» με άλλες τιμές πωλούν  στην Ελλάδα δημοφιλή προϊόντα και σε άλλες σαφώς φθηνότερες τιμές, στην Γερμανία. Τα συμπεράσματα…. δικά σας για μια επιχείρηση που έχει αποσπάσει την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις τροφίμων.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments