Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σε εξέλιξη το Αιγαιοπελαγίτικο πρωτάθλημα

Σε εξέλιξη το Αιγαιοπελαγίτικο πρωτάθλημα

0
skaki agones
Dodekanisos

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Ρόδο το Αιγαιοπελαγίτικο πρωτάθλημα σκάκι η αυλαία του οποίου άνοιξε την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο Blue Sky. Είναι μια διοργάνωση που έχει αναλάβει ο «Ιππότης» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου. Στην σύντομη τελετή έναρξης το Δ.Σ. του Ομίλου καλωσόρισε τους σκακιστές και τους συνοδούς τους απο την Σαντορίνη, Ικαρία, Σύρο, Λέρο, Κάλυμνο και Ρόδο, ευχαρίστησε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαλιτερα τον κ. Δρακιού Μιχάλη εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, την Blue Star και το ξενοδοχείο BlueSky για τις χορηγείες και την συμπαράσταση τους. Στο αγωνιστικό μέρος την 1η μέρα των αγώνων αγωνίστηκαν οι ομάδες: Κάλυμνος – Ρόδος (3 ½ – 6 1/2) , Σαντορίνη – Ρόδος Γ (4 ½ – 5 ½), Ρόδος Β – Λέρος (4-6), Ικαρία – Σύρος (7-3). Το πρωί της 23ης Απριλίου 2014 διεξήχθησαν στον χώρο του ξενοδοχείου το ομαδικό κύπελλο με τις αναμετρήσεις:
ΚΥΠΕΛΛΟ: Κάλυμνος – Σαντορίνη (1-3), Ρόδος Β – Ικαρία Β (1-3), Ρόδος – Λέρος (1 ½ – 2 ½) Για το ομαδικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων τα αποτελέσματα είχαν:
Σαντορίνη – ρόδος Γ (5 ½ – 1/2 ), Μεικτή Αιγαίου – Σύρος (6-0), Ρόδος Β – Λέρος (1-5) και Ρόδος – Κάλυμνος ( 5 ½ – 0).
Την Τετάρτη 22 Απριλίου δόθηκε συνέντευξη τύπου με παρόντες τον προέδρο του Σ.Ο . ΡΟΔΟΥ <<ΙΠΠΟΤΗΣ>> κ. Βαγγέλη Μιχελάκη, τον πρόεδρο της τοπίκης επιτροπής Σκασκιστικών Σωματείων Αιγαίου κ. Παναγιώτη Φρεντζά, τον επικεφαλή διαιτητή και μέλος της ΕΣΟ κ. Γιάννη Αντωνιάδη, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού της περιφέρειας κ. Μιχάλη Δρακιού (Παρέστη χωρίς να έχει λόγο καθότι ελιναι υποψήφιος για την περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές), το μέλος του ΣΟΡ ΡΟΔΟΥ <<ΙΠΠΟΤΗΣ>> και πρόεδρο της τοπικής επιτροπής διαιτησίας Αιγαίου κ. Νικόλαο κ. Βασιλάκη στον ρόλο συντονιστή, και τον διακεκριμένο σκακιστή και συγγραφέα κ. Ηλία Κουρκουνάκη.
skaki sinentefksi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments