Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Οι κλωτσιές άρχισαν από το 1΄λεπτό!»

«Οι κλωτσιές άρχισαν από το 1΄λεπτό!»

53
vitoris giannis
Dodekanisos

Πολλά παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του Ευκλή Σορωνής στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Σουλά στο πλαίσιο των play off της Β’ Κατηγορίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννης Βιτώρης μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Είπαμε να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε. Μόνο αυτό δεν έγινε όμως. Όλο το βράδυ τρέχαμε στο νοσοκομείο με τους τραυματίες παίκτες. Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Τελικά τα καταφέραμε και γυρίσαμε σώοι στην Κάρπαθο. Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον Ευκλή όμως οι παίκτες τους μας έπαιζαν αντιαθλητικά. Οι κλωτσιές ξεκίνησαν από το 1’ λεπτό του αγώνα. Ο διαιτητής δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν έβγαλε τις κόκκινες κάρτες που έπρεπε διότι κατά τη γνώμη μου φοβήθηκε. Ήθελε να φύγει από το γήπεδο ήρεμα. Μας έριξαν φωτοβολίδες και κροτίδες μέσα στον πάγκο μας. Δεν είναι καθόλου ωραία πράγματα αυτά. Στην Κάρπαθο εμείς φιλοξενούμε τις ομάδες πάντα πολύ καλά. Ας βγει ένας να εκφράσει παράπονο. Όσο είμαι πρόεδρος στον Ποσειδώνα δεν θα το επιτρέψω. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας αντιμετώπισαν έτσι στον Άγιο Σουλά.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
53 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymos
Anonymos
10 years ago

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΘΛΗΜΑ…..ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ….ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟ…..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ…..Η ΕΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ……ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ…ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ…..ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΗΡΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

ΦΙΛΕ ΗΡΕΜΗΣΕ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙς ΜΕ ΑΥΤΟ.

Anonymos
Anonymos
10 years ago

Σκληρο αθλημα σ Ως ενα σημείο βέβαια….Και παντα αθλητικα…Οχι αντιαθλιτικα……Αν δεν εχεις πεισμα στο ποδοσφαιρο,αν δεν μπεις να πιεσεις απ το πρωτο λεπτο,αν δεν δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο στην εδρα ποιος ο ρολος να παιξεις ?

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΣΤΟ 2014 ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ

vice
vice
10 years ago

Ela re file…. tote TI podosfairo paiksate eseis stin Karpatho kai fagate 4 re?? To podosfairo einai andriko athlima alla OXI ekdikitiko kai fanatismeno opws esy emathes apo ya paidika sou xronia sto opisthodromiko xwrio sou….I istoria graftike kai den svinei oute ap to arrwstimeno sou myalo kai ayti tha leei panda oti efages 4 ballakia…. kai eiste tyxeroi giati ayta ta paidia efygan soa ap to gypaido giati allios tha eixame alla… ayta ta liga

Anonymos4
Anonymos4
10 years ago

Σαν φιλαθλος και οχι σαν οπαδος δεν ειδα να γίνετε αντιαθλιτκο μαρκαρισμα χωρίς τιμωρια απ τον ρεφερι……

vice
vice
10 years ago

Tote mallon eise tyflos kai prepei na to koitakseis

Anonymos4
Anonymos4
10 years ago

Ειμαι 99.9% σιγουρος πως εσυ Vice δεν ήσουν καν στο γήπεδο!!

Γιάννης Μαργαρίτης 1
Γιάννης Μαργαρίτης 1
10 years ago

δυστυχώς για την ομάδα του Ευκλή το όνομα της αλητείας είναι ο αποστολοπουλος! αμαυρωνει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του!
οι πράξεις και τα λόγια του μεσα στον αγωνιστικό χώρο είναι απαράδεκτα!
αντίθετα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή του Ευκλή Γιάννη Μπερετουλη για το ενδιαφέρον του καθώς και τον γιατρό του αγώνα και τον αντιπρόεδρο της Σορωνής γιαννη Μικροπουλο για την βοήθειά τους.
Γιάννης Μαργαρίτης (τερματοφυλακας Ποσειδων Καρπάθου )

vice
vice
10 years ago

Den kserw an me ksereis I oxi alla kai egw eimai sygouros gia polla pragmata…

soroniatis
soroniatis
10 years ago

file bitori oi krotides kai oi fotobolides ejo ap ton pagko sas tis petaksame ka royfatin tora kai skase palioblaka

cactus
cactus
10 years ago

ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ. ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ

Anonymos1
Anonymos1
10 years ago

Ο Αποστολοπουλος ειναι το ονομα αλητείας για τον Ευκλη? Αυτος ο παιχτης που θελησε να ζητήσει συγνωμη και πηγατε να το παιξετε τσαμπουκας ? Μαργαρίτη εφυγες νωρις απ τον αγώνα και δεν ειδες τι εγινε και δεν ξερω και αν σε πληροφόρισαν και καλα οι συμπαικτες σου…..Σε εναν αγωνα φιλε μου ο καθε παιχτης προσπαθει αθλητικα ή αντιαθλητικα να νευριασει τον αντιπαλο παιχτη που τον μαρκάρει με διαφορα σεναρια για εναν και μονο λογο…να τον βγαλει εκτος παιχνιδιου…..Αυτο το πραγμα εχει συμβει απειρες φορες στην ομαδα μας…Παιχτες απο ομαδες που επαιξαν αντιπαλοι με τον ευκλη καθονταν πανω σε εναν παιχτη με βρισιες αντιαθλιτικα μαρκαρισματα και φτυσιματα μονο και μονο για να τον βγαλουν εκτος εαυτου και να τον κοκκινισουν…Αυτοι οι παιχτες ομως ηρθαν στο τελος του παιχνιδιου και εδωσαν τα χερια και ζητησαν συγνωμη…..Οπως και Ο Παναγιωτης θελησε να κανει το ιδιο αλλα οι συμπαικτες σου δεν θελησαν να το δεχθουν αυτο…..Καλη συνεχεια!!

Pigadia Karpathos
Pigadia Karpathos
10 years ago

File apo tin soroni pou to pezeis tsampoukas kai milas gia edres kai tsampoukades,pou isastan oloi k oloi 50 atoma,na ksereis oti ean eseis kserete na to kanete auto kala mia fora emeis kseroume 10…..me 1000 atoma sto gipedo…..kai mathe k kati allo pou den ksereis,to limani sta pigadia einai vathu…..sas perimenoume….

Ιωαννης παπουτσακης
Ιωαννης παπουτσακης
10 years ago

δεν θέλω να πιστεύω πως η επΣ Δωδεκανήσου έστειλε εντεταλμένο διατήτΗ… Ο οποίος μόνο κότα μπορεί να χαρακτηριστεί διότι δεν εφάρμοσε κανένα κανονισμό, οι παίχτες του εύκλη έπρεπε να είχανε 4 κόκκινες…ντροπή στον σύλλογο που λέγεται ευκλης ντροπή στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου τιμωρία καμία δεν θα υπάρξει..ντροπή ντροπη είστε απαράδεκτοι….@@@@@@@@

Anonymos1
Anonymos1
10 years ago

Ιωαννη…..Ξερεις ποσες φορες βρεθηκε αδικημένος ο Ευκλης απο μια διατησία ? ξερεις τι ειναι ο πρωταθλητης να παιζει μπαραζ? ξερεις τι ειναι να εισαι πρωτος και σε 20 αγωνες να κερδιζεις 1 πεναλτι ? Δεν παιζουν κανενα ρολο αυτα….Ειδες ομως κανεναν απ το Δ.Σ του Ευκλή ή και καποιο οπαδο να κανει χαρακτιρισμους για καποιο χωριο ή καποιο νησι ?

Κωστας
Κωστας
10 years ago

Ενα πραγμα θα πω μονο: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ!!!! Τα ψεματα και οι συκοφαντιες σας, σας εχουν ξεφτυλισει! Σας συχχαθηκε η ψυχη μου και πρωτον απ΄ολους τον @@@@@@@@ τον προεδρο σας!!! ΟΥΣΤ @@@@@@@@!!!!!

rposid
rposid
10 years ago

[quote name=”FONTAN”]ΣΤΟ 2014 ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ[/quote]
μην γράφεις εσύ ρε νούμερο μας χαλάς την αισθητική
καταστροφέα του
δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

teo21
teo21
10 years ago

mallon tha milas gia ton proto agona kai afta pou travikse o efklis sto xorafi pou tous evales na paiksoun alla mexri ekei ftanei i magia sou xthes se olo ton agona ekanes tin kota a kai pes mou kati giati oi podosfairistes sou den travmatizotane meta to 1-0 . ante sto kavouki sou gelie…..

teo21
teo21
10 years ago

a kai giati kanenas den leei oti ston travmatismo tou termatofilaka sas itan penalti kai kokkini karta;;;;;;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
10 years ago

ΦΙΛΕ ΑΝΟΝΥΜΕ1 ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΚΗΘΕΙ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ..ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΤΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ……ΣΤΟ 2014 ΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ…

Rodos13
Rodos13
10 years ago

Έχουμε κ λέμε..στην φάση που χτυπάει ο τερματοφύλακας καθαρά κάνει παράβαση γιατί πρώτα ο μπερετουλης τσιμπαει την μπάλα…Κ στην Καρπαθο αλλά κ στη Σορωνη υπήρχε καθαρή περίπτωση πέναλτι ο Κοκκινης λόγω κανονισμού τελευταίου παίχτη….Μιλατε στην καρπαθο που ακόμα βάζεται να παίζουν οι ομάδες στο τσιμέντο για να πάρετε αποτέλεσμα κ στην Ρόδο δεν αλλάξατε δεύτερη πάσα….Στην καρπαθο ήρθε όλη η Εσπδ και κάτσατε μαζί σαν φιλαράκια…Χτες περνούσαν από δίπλα σας οι παίχτες μας ο πεφταστέρια σαν τα φτερά,μετά το 1-0 όμως δεν ξαναπεσατε κ τρεχατε…Λοιπόν Επειδή στην προπαγάνδα είστε πρώτοι κ από επιχειρήματα 0,μάθετε να χάνετε δεν είναι κακό…όσο για τις κροτίδες κάτι αντίστοιχο κάνατε κ εσείς….Το κόλπο το ξέρετε του χρόνου κάντε το γήπεδο μέσα στα αγκάθια να πάρετε κανένα βαθμό…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
10 years ago

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔ/ΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Pigadia Karpathos
Pigadia Karpathos
10 years ago

Του χρονου φιλε το γηπεδο θα γινει μεσα στο λιμανι γι αυτο βαλτε μπρατσακια απο την ροδο…..

GAMIASS
GAMIASS
10 years ago

RE BLAKES..ESEIS POU MILATE GIA TON PROEDRO TIS KARPATHOU KSERETE TI ANTHROPOS EINAI?..- Oxi.
TOTE DEN THA LETE BLAKIES GIA TON PROEDRO GIATI MPORW NA PW POS EINAI O KALUTEROS PROEDROS POU EIXE O POSEIDONAS..PALEUEI 1 XRONO GIA NA BALEI XLOOTAPHTA EKTOS APO AUTO ASXOLEITE POLOI ME TIS AKADIMIES..KAI AN KSERETE STO PAIDIKO 99-2000 EINAI OI KALITEROI OMADA POU MPOREI NA EXOUN TA DODEKANISA (STO PAIDIKO) TELOS PANTON..DEN THELW NA SXOLIAZETE TON PROEDRO MAS NA SAS PW KAI GIATI?..GIATI MAGKES AUTOS DIDASKEI ITHOS..KAI OTAN EINAI NA KANEI PARAPONO THA TO KANEI…KAI MIN KSEXNATE POS STIN KARPATHO EXETE ERTHEI 2 FORES KAI STIS 2 EXETE FAEI MIA @@@@@@@@@@@ APO EDW EWS TIN RODO.

MANOLIS RODOS
MANOLIS RODOS
10 years ago

PAIDIA HMOUNA EKEI… DEN EIMAI OUTE EFKLHS OUTE POSEIDONAS ALLA OMOLOGW PWS OI PAIXTES THS KARPATHOU PEFTANE SUNEXEIA KATW GIA NA KERDISOUNE XRONO PROKALONTAS TOUS FILATHLOUS THS SORWNHS !!! META TO GOAL TOU EFKLH KANENAS DEN KSANAEPESE… TREXANE SAN TRELOI GIA NA ISOFARISOUNE !!! MPRAVO KAI STIS DUO OMADES GIA THN POREIA TOUS STHN KATHGORIA !!! OSO GIA THN DIAITHSIA NOMIZW PWS HTAN 40-60 YPER TOU POSEIDONA !!! HREMHSTE KAI NA XERESTE GIA TIS OMADES SAS

GAMIASS
GAMIASS
10 years ago

ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ; Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ…ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΟΒΟΤΑΝ…ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ

MANOLIS RODOS
MANOLIS RODOS
10 years ago

FILE MPOREI NA EIXE XESTEI OPWS LES !!! MHN KSEXNAS PWS YPHRXE PENALTY GIA TON EUKLH POU DEN EDWSE KAI APOVOLH STON TERMATOFULAKA TOU POSEIDONA OPWS KAI ALLH MIA APOVOLH STIS TELEUTAIES FASEIS TOU AGWNA OTAN EVGAINE O ALLOS KAI TON THERISE O TELEUTAIOS PAIXTHS !!! KATHARH KOKKINH HTANE KAI DEN THN EDWSE !!! MHN TSAKWNESTE GIA VLAKEIES !!! KAI TOUS 2 TOU EVNOISE H DIAITHSIA !!! KERDISE O EFKLHS TELEIWSE… TI PSAXNETE TWRA ! EIPAME NA XERESTE
GIA TIS OMADES SAS

GAMIASS
GAMIASS
10 years ago

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
10 years ago

Οταν ο διαιτητης στον αγωνα στην Καρπαθο,σφυριξε για τελευταια φορα , απο τον παγκο του Ευκλη, αλλα και απο τον προπονητη , ακουστηκαν φωνες που λεγαν ‘Θα δειτε εσεις μολις ερθετε στη Σορωνη’.
Φαινεται πως και οι φωτοβολιδες στον παγκο ,και τα αντικανονικα μαρκαρισματα αλλα και η σταση του διαιτητη ηταν προ-κανονισμενα.
Εκει, η ομαδα του Ποσειδωνα καταλαβε τι πραγματικα εννουσαν οι φωνες…
Στο 20′ ειχαν γινει δυο αναγκαστηκες αλλαγες για τον Ποσειδωνα και οπως αναφερει και ο Προεδρος , το Δ.Σ. ολο το βραδυ ετρεχε στα νοσοκομεια.
Επειδη τωρα Σορωνιατες φαγατε @@@@@@@@ μεχρι τα παπουτσια το παιζεται αρχηγοι, ενω ολοι ειδαν και πλεον γνωριζουν τι σηνεβει στον αγωνα.
Να ξερεται απο του χρονου που θα ειστε παλι στη Β’ οτι οι μπουκωμενοι δεν μιλουν!

ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
10 years ago

2 ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΡΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΦΥΓΕΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ !!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ;;; ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;;; ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΗΡΤΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΣΟΥ !!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ !!!

ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
10 years ago

Εγω ομως κακομοιρε φορτακλε,
του χρονου θα ειμαι στην Α’ ενω εσυ θα παιζεις με το γενναδι… Και αν εισαι περηφανος για αυτη σου τη φιεστα τοτε τενεκε μου δεν εχεις ιδεα απο μπαλα!

ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
10 years ago

ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Α’ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ !!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ !!!

ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
ΜπUκωμενοςΣορωνιατης
10 years ago

Το ξερω μαγκια μου…
Καλη Πορεια.!

Ανώνυμος
Ανώνυμος
10 years ago

Εσείς που μιλάτε για αντιαθλητική συμπεριφορά. Πριν μπει το γκολ μέτρησα 7 παίχτες του Ποσειδώνα ξαπλωμένους στο χορτάρι για ώρα (αποκλείεται να ήταν όλοι δικαιολογημένοι). Μετά το γκολ κανένας. Αυτή δεν είναι αντιαθλητική συμπεριφορά? Και για όσους μιλάνε για το χωριό μας όλοι ξέρουμε τη γνώμη των απανταχού Δωδεκανησίων – και όχι μόνο – για τους Καρπάθιους γι’ αυτό καλύτερα να μετράτε τα λόγια σας…

Crystal Golf Solitai
Crystal Golf Solitai
10 years ago

γιατι δεν λετε πως γινεται μια ομαδα που θα ηταν πρωταθλητης σαν τον ΕΥΚΛΗ, εφτασε στα play off , και δεν μπορεσε να παρει παιχνιδι??? τι φταιει???? μηπως ειχε πριν την ευνοια της διαιτησιας???

vice
vice
10 years ago

Re pigene koimisou vlaka…. mbeeee

ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
10 years ago

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ PLAY OFF Crystal Golf Gti 1400 XAXAXAXA AKOMA ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΣΩΣΑΝ !!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ !!! ΕΣΥ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ;;;

Ανώνυμος #35
Ανώνυμος #35
10 years ago

Vice μ’ αρέσουν τα αφοπλιστικά σου επιχειρήματα. Μην βελάζεις γιατί προσβάλλεις τα πρόβατα φίλε μου…

EFKLARA
EFKLARA
10 years ago

TO PERSINO GOALL POU AKYROSAN STHN KARPATHO TO THUMASTE EXETE NA PEITE TPT GIA TON KARPATHIO EPOPTH POU PADA EXETE KAI PADA SAS VOITHAEI????? PROKALEITE STHN EDRA SAS OXI SAN SUMPERIFORA ALLA ME TOUS DIETITES GIA AUTO EXETE THN ANALOGH ADIMETOPISH STH RODO APO TOUS PAIXTES POU EINAI AIDIAMENOI APO AFTA POU GINONTAI STHN KARPATHO

kkk
kkk
10 years ago

[quote name=”MANOLIS RODOS”]PAIDIA HMOUNA EKEI… DEN EIMAI OUTE EFKLHS OUTE POSEIDONAS ALLA OMOLOGW PWS OI PAIXTES THS KARPATHOU PEFTANE SUNEXEIA KATW GIA NA KERDISOUNE XRONO PROKALONTAS TOUS FILATHLOUS THS SORWNHS !!! META TO GOAL TOU EFKLH KANENAS DEN KSANAEPESE… TREXANE SAN TRELOI GIA NA ISOFARISOUNE !!! MPRAVO KAI STIS DUO OMADES GIA THN POREIA TOUS STHN KATHGORIA !!! OSO GIA THN DIAITHSIA NOMIZW PWS HTAN 40-60 YPER TOU POSEIDONA !!! HREMHSTE KAI NA XERESTE GIA TIS OMADES SAS[/quote]
Βρε μανωλη καραγκιοζη που δεν εισαι καμια απο τις 2 ομαδες και ξερεις αναλυτικα τι εγινε στην καρπαθο που και αυτα που υποστηριζεις ειναι ακυρα.απλα σας ενοχλει εκει στην σορωνη με την 50/50 διατησια της καρπαθου αρπαξατε 4 μπαλακια.μην ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι παιχτης-παραγοντας του ευκλη

stergos
stergos
10 years ago

ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

miltos
miltos
10 years ago

[quote name=”Rodos13″]Έχουμε κ λέμε..στην φάση που χτυπάει ο τερματοφύλακας καθαρά κάνει παράβαση γιατί πρώτα ο μπερετουλης τσιμπαει την μπάλα…Κ στην Καρπαθο αλλά κ στη Σορωνη υπήρχε καθαρή περίπτωση πέναλτι ο Κοκκινης λόγω κανονισμού τελευταίου παίχτη….Μιλατε στην καρπαθο που ακόμα βάζεται να παίζουν οι ομάδες στο τσιμέντο για να πάρετε αποτέλεσμα κ στην Ρόδο δεν αλλάξατε δεύτερη πάσα….Στην καρπαθο ήρθε όλη η Εσπδ και κάτσατε μαζί σαν φιλαράκια…Χτες περνούσαν από δίπλα σας οι παίχτες μας ο πεφταστέρια σαν τα φτερά,μετά το 1-0 όμως δεν ξαναπεσατε κ τρεχατε…Λοιπόν Επειδή στην προπαγάνδα είστε πρώτοι κ από επιχειρήματα 0,μάθετε να χάνετε δεν είναι κακό…όσο για τις κροτίδες κάτι αντίστοιχο κάνατε κ εσείς….Το κόλπο το ξέρετε του χρόνου κάντε το γήπεδο μέσα στα αγκάθια να πάρετε κανένα βαθμό…[/quote]
krima poy den tha paizoyme mazi sthn A..ante gia..

anonimos
anonimos
10 years ago

XWRIATES….

GAMIASS
GAMIASS
10 years ago

RE BLAKES ESEIS TOU EUKLH…GIATI LETE MLKIES…OPWS EIPA KAI PRIN ESEIS DEN PAIZATE MPALA ALLA KSULO..KAI AUTOS POU EIPE OTI AKURWSE ENA GOAL STIN KARPATHO O IPOPRTIS…PAIDI MOU EISOUN STON AGWNA?..EIDES TI EGINE? MEXRI KAI PENALTI SAS EIXE DWSEI ALLA EPEIDH EISTE OMADARA TO XASATE…TELOS PANTON PARADEXTEITE OTI DEN PAIKSATE MPALA…ALLA KSULO…KAI PEITE ENA SYGNWMH STA PAIDIA TIS KARPATHOU..XWRIS POLLA LOGIA…STEILATE 3 PAIDIA STO NOSOKOMEIO..SAN DEN NTREPESTE…AYTA SAS MATHAINEI O PROPONITIS SAS?

giannis
giannis
10 years ago

πρός τον Κο που γράφει το πρώτο σχόλιο

”να τρέμετε να παίζετε”…..έχεις μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο φίλε… και το χειρότερο ? έχει και άλλους σαν και σένα.Δυστυχώς. Αν έχεις ομάδα ανώτερη από του αντιπάλου, παίξε,απόδειξε το σε αθλητικά πλαίσια και κέρδισε.Διότι μεγάλη ομάδα λέγεται όχι μόνο αυτή που κερδίζει,αλλά και αυτή που φέρετε αθλητικά και φιλοξενεί άψογα. Μάλλον όμως αυτά που σου γράφω τα θεωρείς περιττά ή δεν υπάρχουν καθόλου ούτε σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σου ( αν έχεις )…..Αυτά στα λέει κάποιος ουδέτερος και αν θες το πιστεύεις.Καλή σου μέρα και ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ όπως είναι το ποδόσφαιρο.

ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
10 years ago

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ …ΠΕΡΣΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΒΑΖΕΤΕ 2 ΚΑΡΠΑΘΙΟΥΣ ΥΠΟΠΤΕΣ .. ΟΤΑΝ ΠΕΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΦΣΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΧΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ …. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ..ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΡΩΝΗ …ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ..!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΝΑ 0-0 ΟΙ ΠΕΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ!ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΒΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΕΒΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ?

ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
ΦΟΡΤΑΚΛΟΣ
10 years ago

Καρπαθακη καρπαθακη προσγιωσου γιατι εφαγες @@@@@@@@@@@@!Εσυς που μας κατσατε 4 φετος τα 3 που εφαγες περυσι στον τελικοο τα θυμασεεεεεε!! εεε????? Τα θυμασε ??

ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
10 years ago

ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ..ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΙΞΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΠΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ …ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!

GAMIASS
GAMIASS
10 years ago

KOPSTE RE BLAKES SORONIOTES…KAI ESY ANTONH POU LES OTI OI IPOPTES HTAN KARPATHIOI..I EPS TOUS DIWRIZE GIAUTO MIN MILAS AMMA DEN KSEREIS…KAI KATI ALLO PARADEXTHTE PIA OTI DEN PAIZATE MPALA ALLA KSULOOO….KAI STO TELOS FILE MOU ANTWNH EGW THA PAW ALPHA KAI ESU THA MINEIS BITA ”PROTATHLITI”