Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σαρωτική η ΑΕ Κατταβιάς!

Σαρωτική η ΑΕ Κατταβιάς!

0
ae katavias
Dodekanisos

Άνετο πέρασμα από τις Φάνες για την Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς η οποία σάρωσε τον τοπικό Ακουσίλαο με 5 – 0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Καλυθιών (οι δυο ομάδες έχουν το απόλυτο έως τώρα). Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε τους γκολ. Στο πρώτο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ΑΕ Κατταβιάς πάντως να έχει μια υπεροχή και να έχει και δυο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά η μπάλα και στις δυο περιπτώσεις σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 42’ ο Αεράκης πέτυχε το 1 – 0 και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Στο 61’ ο Τριπολίτης πέτυχε το 2 – 0 και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα για την ΑΕ Κατταβιάς με τους Κούρο (70’ και 75’) και Νασόπουλο (85’) για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 5 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόκκαλης, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Θ. Παπαθεοδώρου, Τριανταφύλλου, Νικολίτσης, Ντελάκης (46’ Παντελίδης), Καβουκλής, Χυσενάϊ, Σάββενας, Πατάκας (72’ Ι. Παπαθεοδώρου), Κουνουράκης, Κουτσουμπάρης, Παπανικολάου (46’ Μπαδιεριτάκης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αεράκης, Ζωάννου, Σπύρου, Γιώτας, Αυγέρης (58’ Κούρος), Ανανιάδης, Νασσόπουλος, Τριπολίτης (80’ Δουδούμης), Κώτης (84’ Ρίζας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments