Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ ΡΣΦΠ Τελχινίς: Νίκη για τους άνδρες, ήττα για τις παγκορασίδες

ΡΣΦΠ Τελχινίς: Νίκη για τους άνδρες, ήττα για τις παγκορασίδες

0
Dodekanisos

Φαίνεται πως η απώλεια του 1ου σετ επηρέασε θετικά τους αθλητές της Τελχινίδας που μπήκαν μεταμορφωμένοι στο 2ο σετ και το κατέκτησαν με 19-25.

Η αλλαγή τακτικής στο σερβίς έφερε εύκολους πόντους αλλά και πολλές κόντρα επιθέσεις στην Τελχινίδα με αποτέλεσμα και στα επόμενα 2 σετ να είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ και τελικά να τα κερδίσει με 14-25 και 16-25.

ΑΠΣ Φλόγα – ΡΣΦΠ Τελχινίς 1-3 σετ σε 76΄ (25-19 σε 18΄, 19-25 σε 19΄, 14-25 σε 17΄και 16-25 σε 22΄)

Φλόγα: Ανδρέας Μοσκιού, Μιχάλης Τορλαχίδης, Νίκος Τζανουδάκης, Πέτερ Αλαφάκης (λ), Σάββας Γεράκης, Μαρ. Χάλαρης, Τριαντάφυλλος Ζερβός, Νίκος Πεζουβάνης και Νεκτάριος Γεράκης.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νίκος Σκλήβας, Γιώργος Καζαντζάκης, Πάνος Μπαλής, Αλμπάν Τερζίου, Νίκος Διακογεωργίου, Σεβαστός Φιλίππου, Γιάννης Φλεβάρης (λ),  Αντώνης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Καλιόζης και Ηλίας Ρέγκλης.

Διαιτητές ήταν ο Σωτήρης Σταματίου, η Νικολέττα Κρίτσα και η Μαίρη Ινγγλέση.

Ήττα για τις παγκορασίδες (2) στην Κρεμαστή

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παγκορασίδων ο Φοίνικας υποδείχτηκε στο κλειστό της Κρεμαστής την Τελχινίς (2). Μετά από ένα ματς με πολύ καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχες επικράτησαν με 3-0 σετ.

ΑΕΣΠ Φοίνικας – ΡΣΦΠ Τελχινίς (2)  3-0 σετ σε 60΄(25-18 σε 20΄,25-20 σε 30΄και 25-23 σε 30΄)

Φοίνικας (Λοϊζος Παπακωνσταντίνου) Κόρμπα, Κουκιά Ρ, Στρατάκη, Παντίδου, Κουκιά Καλ., Κουκιά Καθ., Μπαλάκη, Κουκιά Δ και Μαμαλίγκα

Τελχινίς: (Κατερίνα Χειμωνέττου) Ζωή Φαρμακίδη, Σταυρούλα Καλιόζη, Νικολέτα Γκίκα, Κάλλια Θαρενάκη, Ελένη Μαστόρου, Νοέμη Ντούσκου, Χριστίνα Παρασκευά, Ραφαέλα Ζωγράφη, Σταματίνα Γκιζέττη και Αλέξια Γκιάτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Μαίρη Παπαδούλη και η Ανθούλα Δόση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments