Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Φουλάρει” για ενίσχυση ο Ιάλυσος

“Φουλάρει” για ενίσχυση ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους “ερυθρικίτρινους” και πλέον ο “τοξοβόλος” ξεκινάει τις διαδικασίες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Διαγόρα, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα φέρνουν τον Ιάλυσο στο -9 από την Προοδευτική, η οποία όμως έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Επίσης στον Ιάλυσο περιμένουν την προσεχή Πέμπτη την απόφαση της ένστασης που κατέθεσαν για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Ασπρόπυργο και εάν όλα κυλίσουν θετικά τότε οι “ερυθροκίτρινοι” θα πάρουν ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ για την Footballeague.

Πάντως πέρα από την απόφαση της Πέμπτης, στον Ιάλυσο έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν με το “καλημέρα” την ομάδα. Στόχος της διοίκησης είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές, καθώς μετά και τις αποχωρήσεις που υπήρξαν, το ρόστερ του συλλόγου άδειασε από επιλογές.

Την Τετάρτη για το κύπελλο

Μπορεί τα παιχνίδια για την Γ’ Εθνική να ολοκληρώθηκαν, όμως ο ΓΑΣ Ιάλυσος έχει να δώσει μια ακόμα αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη στις (14:30) στο γήπεδο Κοσκινού, οι “ερυθροκίτρινοι” θα αντιμετωπίσουν τους φιλόδοξους Ατρόμητους Ρόδου για την β’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Σε αυτήν την αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστούν αρκετοί νεαροί αθλητές, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments